Tribuna
Arhitectură pastelată, la Primărie

20 de tablouri realizate în variate tehnici artistice vor fi expuse în holul Primăriei din Sibiu din Strada Brukenthal. Vernisajul are loc mâine, 7 iulie, ora 11, când arhitecţii veniţi în tabăra de pictură din satul Vale din Mărginimea Sibiului îşi vor expune creaţii pe tema simbiozei arhitecturii vernaculare cu peisajul natural. Printre invitaţii la vernisaj se numără Astrid Fodor, viceprimarul Sibiului, precum şi Ioan Udrea, arhitectul şef al municipiului.
Cele mai reuşite lucrări vor fi premiate de un juriu format din arhitectul Mircea Ţibu­leac, preşedintele Filialei Ju­deţene Sibiu a UAR, Ioan Tă­măian, presedintele Uniunii Artiştilor Plastici, Olimpia Tu­doran, critic de artă, şi sculp­torul Ioan Cândea.
Proiectul cultural "Arhitec­tură în pastel-Tabără de pic­tură în Mărginimea Sibiului" este derulat de Filiala Jude­ţeană Sibiu a Uniunii Arhitec­ţilor din România, cu scopul adunării laolaltă a talentaţilor din toată ţara. Alături de Pri­măria oraşului, un partener important al evenimentului este şi Casa de Cultură din Sibiu.
Creaţiile îşi aşteaptă vizita­torii timp de zece zile, de luni până vineri, între orele 9-20, iar în week-end între 10-18.
Andra MARINESCU
comentarii
2 comentarii

atat de multe greseli contine acest articol incat cei de la tribuna ar trebui sa se gandeasca serios de ce isi mai platesc oamenii
stupefiant
06.07.2012 08:02
cred ca nu s-a citit bine...ce tipuri de greseli contine acest articol?...sau e doar un orgoliu al cititorului...intotdeauna exista subiectivism cand evaluam...e doar o stire,respecta stilul...etc
damar
06.07.2012 11:04
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA