Tribuna
Arhitecţii şi constructorii din Sibiu s-au întâlnit cu elevii Liceului ”Carol”
Arhitecţii şi constructorii din Sibiu s-au întâlnit cu elevii Liceului ”Carol”
Întâlnirea dintre constructori, designeri, arhitecţi, producători şi profesori care s-a desfăşurat la sfârşitul lunii octombrie, în amfiteatrul Liceului „Carol” a fost menită să-i unească pe cei care au fost prezenţi acolo, în dezvoltarea profesională a elevilor dar şi în renovarea amfiteatrului acestei instituţii.

"În spaţiul nostru şcolar există o vorbă care spune că atunci când cunoşti oameni minunaţi se pot face lucruri minunate. Acum, liceul nostru se poate mândri cu o sală de sport modernă. Acest spaţiu, pe care îl consider superb, aflat în conservare de aproximativ 18 ani, nu merită a fi irosit. De ce mo­dern? Copiii care urmează cursurile aici vor fi viitorii noştri constructori. Din acest an şcolar, se simte o re­deschidere a tinerilor pentru învăţământul profesional.Noi nu am mai reuşit de mult să facem investiţii mari în şcoală. Din banii care i-am avut am reuşit să facem ceea ce ne doream mai mult, să punem termopane şi să reparăm acoperişul, gândindu-ne la confor­tul termic al elevului, dar investiţii în ceea ce înseamnă amfiteatru sau atelierul şcolii, din păcate, nu! Şansa elevilor din acest liceu să facă instruire practică cu materiale moderne, nu există la momentul actual. Vrem să le oferim copiilor o şansă mai bună la educaţie", a spus Sebastian Cârstea, directorul Liceului "Carol".

Cu sprijinul constructorilor, al arhitecţilor şi al designerilor, care ştiu cât de importantă este practica în această mese­rie, Liceul "Carol" speră să ofere un mediu mai bun pentru educaţie şi practică, elevilor şi viitorilor con­struc­tori, pentru ca a­ceş­tia să poată beneficia de un loc de mun­că asi­gurat, un viitor mai bun şi o meserie  chiar la ei acasă. De asemenea, în cadrul eveni­men­­tului, invitaţii au dezbătut nu­me­roase teme. Tot­odată, produ­că­torii de mate­riale de con­struc­ţii s-au ară­tat in­teresaţi de su­biect, de­oa­re­ce consideră a­cest aspect ca fiind unul important la început de drum.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia