Tribuna
SEVIS
Are o întreagă viaţă înainte. Dar fără 10.000 de euro nu o poate trăi
Andra MARINESCU
3190 vizualizari
Are o întreagă viaţă înainte. Dar fără 10.000 de euro nu o poate trăi
De la şase ani, Oana s-a luptat pentru ca viaţa ei să pară normală. Astăzi, are 35 de ani şi mărturiseşte că a avut multe momente de răscruce, în care a vrut chiar să se sinucidă. Dar pe toate le-a depăşit şi, în prezent, face orice ca să îi fie bine. Tânăra suferă de o maladie necruţătoare, adică de epidermaliză buloasă distrofică, o boală care îi distruge pielea şi oasele. Salvarea ei înseamnă 10.000 de euro, un tratament la Clinica din Freiburg, Germania.

Oana Speranţa Stoica suferă de o boală genetică, maladie care se manifestă prin autodistrugerea epidermei şi apariţia unor bule pe întreaga suprafaţă a corpului, cu efect de mutilare în special la nivelul mâinilor şi picioarelor. În timp, boala va afecta şi sistemul osos, iar viaţa Oanei va fi sub o ameninţare şi mai mare. În mai multe rânduri, i s-a spus că nu există leac pentru ceea ce suferă de când era mică, de şase ani, dar s-a ivit un tratament  - costisitor, ce-i drept -, care îi va ameliora efectele. Fata vrea să lupte, deşi a avut, de-a lungul vieţii, multe momente în care a căzut şi a vrut să renunţe la viaţa ei. Astăzi, zilele îi sunt încântate de doi copii de care are grijă şi de un soţ care o iubeşte. Cei mici nu sunt ai ei, dar îi sunt nepoţi, iar Oana a devenit tutorele lor legal, după ce părinţii lor, grav bolnavi, s-au stins din viaţă. "Este îngrozitor să duci o viaţă întreagă o asemenea boală, însă faptul că am un soţ iubitor şi doi copii minunaţi de care am grijă îmi dă forţă să lupt şi o dorinţă nemărginită de a trăi. Dumnezeu mi-a insuflat o speranţă mare în suflet şi vreau să profit de ea", spune Oana.
Prea mult pentru ea. 10.000 de euro
Viaţa fetei costă nu mai puţin de 10.000 de euro. Aceasta trebuie să ajungă la o clinică, în Freiburg, Germania. Pentru a-i veni în ajutor, Asociaţia "Salvează o inimă" a iniţiat o campanie umanitară. Oamenii cu suflet care vor să o sprijine pe Oana şi să îi redea şansa la viaţă pot dona pe platforma online, www.salveazaoinima.ro/campaigns/oana-speranta-stoica, sau în conturile bancare bancare RO98CECEAB1308RON0360792 (CEC Bank) şi RO36RZBR0000060012143466 (Raiffeisen Bank - Cod SWIFT RZBRROBU şI Cod BIC RZBR), titular cont – Oana Speranţa Stoica.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia