Tribuna
Apulum Residence - un ansamblu exclusivist
Apulum Residence - un ansamblu exclusivist

Un ansamblu exclusivist, Apulum Residence vă oferă un stil de viață select și un cadru de lux prin fiecare detaliu

Știm că locația contează, de aceea vă oferim cea mai bună soluție pentru zona de Vest.

Locuitorii din Apulum Residence, pentru liniștea și confortul lor găsesc aproape de casă, grădiniță privată, scoală elementară, centru de spa & wellness, centru medical, magazine și multe altele.Transportul public spre oraș este asigurat prin intermediul autobuzelor și microbuzelor dedicate, care circulă regulat spre stațiile Tursib din centrul orașului.


Gama de locuințe din complex este formată din 2 tipuri de apartamente: apartamente 2 camere, apartamente 3 camere. Prețurile în cadrul Cartierului rezidențial Apulum încep de la 900 de euro/ metru pătrat. Toate imobilele din cadrul Ansamblului rezidențial Apulum sunt noi, construite cu materiale de cea mai bună calitate.


Pe toată perioada desfășurării construcției ne ținem la curent clienții cu ultimele update-uri de pe santier. Avem cea mai bună echipă de specialiști din domeniu și folosim cele mai bune materiale de construcții alături de tehnologii de ultimă generație. Oferim clienților servicii de mentenanță pentru instalațiile sanitare și electrice prin partenerii noștri.

Dacă ești în căutarea unui apartament în care dormitoarele nu sunt de dimensiunile unui birou, dacă nu vrei ca locul de parcare să fie doar o cotă parte, ai ajuns unde trebuie. Un ansamblu exclusivist, Apulum Residence vă oferă un stil de viață select și un cadru de lux prin fiecare detaliu: apartamente cu 2 și 3 camere decomandate, parcări subterane și supraterane, parcuri de joacă și spații verzi. Numeroase puncte de interes din apropiere: centru, aeroport, zona industrială vest.

Apulum Residence va avea un total de 5 blocuri de tip S+P+3E, cu o arhitectură modernistă și poziționat pe una din arterele principale ale orașului Sibiu, și anume pe șoseaua Alba Iulia, dar in același timp ferit de aglomerația bulevardului, complexul nostru dorește sa creeze un nou standard de viața in Sibiu. Acesta iese în evidență prin spațiile generoase oferite, spații verzi și alei pietonale, parcuri pentru copii, parcări subterane, oferind familiei tale liniștea și siguranța de care au nevoie.

Apartamente cu o compartimentare decomandată, spațioase, care impresionează încă de la prima vedere, ideale pentru investiție.

Zona este excelentă, acces facil la toate punctele de interes, ele find doar la cateva minute de noua ta locuință.

Locația este cel mai important lucru în alegerea unei noi locuințe așa că asigură-te că vei face cea mai bună alegere! Mai multe detalii, găsiți aici:https://apulumresidence.ro/


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia