FITS 2024
Tribuna
Aproape 80 de evenimente culturale și sportive în 2019, la Mediaș
Vasile ANTIPA
2209 vizualizari
Aproape 80 de evenimente culturale și sportive în 2019, la Mediaș

79 de evenimente culturale și sportive sunt programate până la sfârșitul acestui an în Mediaș. Din calendarul activităților nu lipsesc manifestări devenite tradiționale pentru municipiul Mediaș, cum ar fi serbarea câmpenească Maial, care va avea loc în prima zi a lunii mai, jocul de țuru, care se va desfășura în prima zi de Paști, Festivalul Mediaș-Cetate Medievală, programat în luna iulie, Festivalul de Dansuri Maghiare sau Ziua Mediașului, ultimele două evenimente fiind programate tot în luna iunie.

Tot în luna iunie sunt programate evenimente precum Crosul Bucuriei, manifestări dedicate Zilei Universale a Iei, concerte de fanfară, Festivalul Berii, Concertul de Rusalii și o manifestare prilejuită de împlinirea a 125 de ani de la naștere lui Hermann Oberth. Din calendarul evenimentelor cultural-sportive din acest an nu lipsesc manifestările de Ziua Recoltei, Ziua Internațională a Vârstnicului, Caravana Filmului Românesc sau Zilele Culturii Maghiare.

În cadrul manifestărilor cultural-sportive din acest an sunt cuprinse evenimente pentru marcarea Zilei Naționale, a Galei Voluntarilor, concerte de colinde și Festivalul de Folk Mediaș-Cetate Seculară. Anul cultural 2019 va aduce la Mediaș și o mulțime de concerte simfonice, piese de teatru, seri de balet sau lansări de cărți. De asemenea, tinerii din oraș vor fi invitați la Biblioteca Vie, dar și la mai multe competiții de fotbal, șah, atletism, handbal sau baschet.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica