Tribuna
Aproape 15 milioane de dat din TVA

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Sibiu va rambursa TVA-ul la 115 de firme. În luna martie, DGFP Sibiu rambursează aproape 15 milioane de lei, bani proveniţi din deconturi de TVA. În conformitate cu prevederile Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1.308 din 2 iulie 2009, privind unele măsuri pentru soluţionarea deconturilor cu sume negative de TVA cu opţiune de rambursare, precum şi pentru stingerea prin compensare sau restituire a sumelor reprezentând taxă pe valoarea adăugată aprobată prin decizia de rambursare, la nivelul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu urmează să se ramburseze în cursul acestei luni suma de 14.958.942 lei. Suma este aferentă unui număr de 115 deconturi cu sume negative de TVA cu opţiune de rambursare.
Sumele vor fi decontate în trei zile, în 8, 24 şi 29 martie. Cele mai multe - 89 dintre ele, însumând 13.293.098 lei vor fi decontate în data de 29 martie.
Pe site-ul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu, www.finantesibiu.ro, este publicată lista deconturilor cu sume de restituit în luna martie 2010.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA