Tribuna
AFF
Apel umanitar!
Strigătul de ajutor al Constanței, care nu își dorește nimic mai mult, decât să trăiască…
Strigătul de ajutor al Constanței, care nu își dorește nimic mai mult, decât să trăiască…

UPDATE 07.02.2023 – Doamna Constanța are nevoie de alte operații!

Din păcate, drumurile spitalicești pentru doamna Constanța nu s-au terminat, necesitând acum să facă a 13-a operație chirurgicală și să i se monteze a 7-a proteză abdominală.

Constanța Șuiu urmează momentan un tratament pentru boala autoimună pe care o are și trebuie să facă analize medicale și investigații din două în două luni.

Doamna Constanța vă roagă să o aveți în continuare în atenție și să o ajutați cum puteți pentru a merge mai departe! Vă mulțumim!

Pentru că nu mai poate suporta costul ultimei intervenții, femeia s-a gândit să ceară ajutor, punând la dispoziția celor care doresc să o sprijine să treacă cu bine peste acest mare impas un cont deschis la BCR: RO41 RNCB 0262053235940005, pe numele Șuiu Constanța.

Pentru cei care doresc să vorbească cu femeia, aceasta și-a dat numărul de telefon pentru binevoitori: 0757.875.522.

 

- - - - 

Constanța Șuiu în vârstă de 53 ani, este într-o stare foarte gravă și trebuie să facă urgent o intervenție chirurgicală pentru hernie femurală recidivată. Costurile  însă sunt cu mult peste veniturile familiei, care nu depășesc 400 lei/lună. Constanța are un băiat de 20 de ani pe care l-a crescut singură și care la rândul lui suferă de boli timpurii, îi sunt afectați rinichii, are un colon iritabil și probleme respiratorii.

„Nu știu la cine să mai apelez și cum să fac ca să strâng acești bani. Domnul doctor mi-a spus că, dacă nu mă operez, există riscul să mi se agraveze starea. Îi rog pe toți cei care ar putea să mă ajute să o facă, sunt convinsă că Dumnezeu îi va răsplăti înzecit pentru ajutorul acordat”

În această perioadă, se află sub regim alimentar, așa că nu are nevoi prea mari în acest sens. Stresul ei mare e legat de problemele de sănătate. Această intervenție chirurgicală pentru boala recidivată, va avea loc la Clinica Arcadia din Iași, acolo unde Constanța a mai fost internată și tratată în trecut, din cauza pandemiei.

Cu ajutorul donațiilor, în urmă cu doi ani am reușit să acoperim costul nevoilor medicale, printre care și cel al primei intervenții chirurgicale pe care Constanța a efectuat-o la aceeași clinică din Iași.

Anul acesta însă boala a recidivat. În firescul lucrurilor, același medic ar trebui s-o opereze. Intervenția se poate face imediat ce se achită suma facturată, dar cum doamna Șuiu are un venit de doar 400 lei/lună, are mare nevoie nevoie de ajutor financiar din partea noastră.

Acesta este strigătul de ajutor al Constanței, care nu își dorește nimic mai mult decât să trăiască…


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA