Tribuna
Jidvei
Apa Tarnavei Mari va semna un proiect de 120 de milioane de euro
Vasile ANTIPA
774 vizualizari
Apa Tarnavei Mari va semna un proiect de 120 de milioane de euro

Unul dintre marile proiecte ale anului 2020 în ceea ce privește operatorul Apa Târnavei Mari Mediaș este cel care privește lucrări la sistemele de apă și canalizare în Mediaș și zona de nord-est a județului Sibiu, valoarea totală a investiției fiind de aproximativ 120 de milioane de euro. Proiectul este în fază avansată, urmând ca semnarea acestuia să aibă loc în prima jumătate a acestui an. De asemenea, continuarea și finalizarea unor lucrări demarate pe parcursul anului trecut reprezintă o altă prioritate a societății Apa Târnavei Mari. Este vorba despre lucrările la sistemele de apă și canalizare demarate pe străzile Sticlei și Școlii, dar și lucrări similare la străzile recent reabilitate din cartierul Moșnei. De asemenea, investiții la sistemele de apă și canalizare vor avea loc și în zona Gloria, pe străzile Geologiei și Metanului.

"În acest an ne-am propus să continuăm acele lucrările începute în anul 2019, lucrări pe care le realizăm în etape din cauza valorilor mari necsare pentru finalizarea lor. Ne referim aici la zona străzilor Sticlei și Școlii sau la cartierul Moșnei.

De asemenea, am început lucrările și în cartierul Gloria cu strada Sondorilor, urmând ca în acest an să continuăm cu strada Metanului. Acestea sunt doar o parte din activitățile de investiții pe care cu sprijinul și în parteneriat cu administrația locală.

O altă zonă de interes pentru noi este proiectul pe care îl avem în pregătire într-o fază foarte avansată, ne putem permite să spunem chiar într-o fază finală, așteptând doar niște avize de acord din partea instituțiilor, premergătoare semnării contractului de finanțare.

Este un contract în valoare de aproximativ 120 de milioane de euro care pe lângă anumite lucrări din Mediaș, vizează practic regiunea nord-est a județului Sibiu", a explicat directorul general al Apa Târnavei Mari Mediaș, Ioan Munteanu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia