Tribuna
PNL
Ambasadorul Germaniei a venit la Iohannis
Sorana MAIER
1834 vizualizari
Ambasadorul Germaniei a venit la Iohannis

Noul ambasador al Repu­blicii Federale Germania, Werner Hans Lauk, a vizitat ieri Sibiul şi s-a întâlnit cu primarul Klaus Iohannis.
"În cadrul acestei întreve­deri, primarul Klaus Iohannis şi înaltul oficial german au purtat discuţii cu privire la aspecte economice locale legate atât de oportunităţile mediului de afaceri sibian, cât şi despre investitorii germani care îşi desfăşoară activitatea în Sibiu. O altă temă impor­tantă de discuţie a fost situaţia minorităţii germane în Sibiu şi în România", se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu.
Ambasadorul Lauk a mărturisit că a fost încântat de Sibiu şi de dezvoltarea acestui oraş, dar şi de imaginea bună de care oraşul se bucură în Germania.
Aceasta a fost prima vizită la Sibiu a diplomatului, după preluarea mandatului de am­basador al Republicii Federale Germania, la începutul lunii iulie 2013.



comentarii
8 comentarii

corect era a venit in vizita,sau avenit invitat, ca doar no fi venit sa-i traseze sarcini
daria
28.09.2013 00:35
Daria noi stim ca esti o enciclopedie dar era mai elegant sa nu comentezi pentru ca aceste persoane despre care se scrie in articol merita respect pentru tot ce fac pentru acest oras.Noi nu stim ce faci tu ..poate numai de comentat esti buna
cititor
28.09.2013 09:15
Daria de unde dracu esti?
pt daria
28.09.2013 15:14
sper ca l-a intrebat si cum i se pare ca jegul de merkel l-a salvat pe basescu de la demitere peste capul a 7.l4 mil de voturi.pe mine asta ma intereseaza pentru ca pentru mine a fost un scuipat in plina fata. in rest gargara cu orasele frumoase si firme care se simt bine si sasi nanogenari ma intereseaza fix 0.
un vot
28.09.2013 15:32
Angela Merkel este o personalitate a Europei
Pentru IOHANNIS este un ghid.
Cei care birfiti prin comenatri. eu va spu:

Atita va duce mintea!

Sibiul este oras model, in frunte cu IOHANNIS>
sau
28.09.2013 16:25
Exact, Sibiul este un exemolu de: ASA NU! Cum dracu sa fi exemplu cand ai 32% strazi de pamant iar Brasov, Arad, Cluj au toate strazile asfaltate. Cum sa fi exemplu pozitiv cand Gradinaru,un angajat preferat al Primarului, ajunge MILIARDAR. Oare DNA doar la comanda lucreaza?
Lili
28.09.2013 18:11
Mi-e mila de tine!Esti un individ cu creierul spalat sau fara creier!Datorita celor ca si tine,Romania o duce tot mai rau si este anatemizata peste tot in lume!Esti obisnuit sa stai cu mana intinsa pentru orice si sa te laude toata lumea.Daca ai avea putina minte,ai vedea esecul tarii datorat celor 7,14 milioane de indivizi ca si tine.
@un vot
29.09.2013 10:20
mias dori ca ambasadorul germaniei sa treaca si pe la motis sa faca o constatare ce au realizat edili comunei valea viilor dintrun sat in care au trait 85% sasi fiind cindva mindria jud Sibiu,acum mindria doamnei PINTEA DOCTORITA.
MOTISANUL
29.09.2013 20:37
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia