Tribuna
Tălmaciu
Alimentare cu apă potabilă şi canalizare, în cartierul Armeni II
Alimentare cu apă potabilă şi canalizare, în cartierul Armeni II

Armeni II, una dintre noile zone rezidenţiale ale oraşului Tălmaciu aflată în continuă dezvoltare, va beneficia, în scurt timp, de acces la reţelele publice de alimentare cu apă potabilă şi canalizare. Recent, la sediul Primăriei oraşului Tălmaciu a fost semnat contractul pentru obiectivul de investiţii ”Execuţie reţea de apă şi canalizare – Cartier Armeni II, oraş Tălmaciu”.
Astfel, în termen de şase luni de la data semnării ordinului de începere a lucrării, contractul pentru acest obiectiv de investiţii trebuie finalizat. Din termenul total de execuţie, două luni reprezintă termenul pentru realizarea serviciilor de proiectare, celelalte patru luni fiind alocate execuţiei lucrărilor.
Datorită acestui proiect, în cartierul Armeni II va fi introdusă o conductă de alimentare cu apă potabilă în lungime de 1.750 metri şi o conductă de canalizare pe o lungime de 1.800 metri. De asemenea, vor fi realizate branşamentele imobilelor, căminele de golire, aerisire şi vizitare, racorduri şi mai mulţi hidranţi de incendiu supraterani.
Valoarea totală a contractului este de aproximativ 1,169 milioane lei, banii necesari fiind alocaţi din bugetul local al oraşului.
D.F.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA