Tribuna
PNL
Află cum să-ți îmbunătățești stilul de viață fără efort! 3 pași ușori de urmat pentru toată lumea
Află cum să-ți îmbunătățești stilul de viață fără efort! 3 pași ușori de urmat pentru toată lumea

Auzim în stânga și-n dreapta de această nevoie de a ne schimba stilul de viață, fie că avem un job ce necesită statul la birou timp de ore îndelungate, ori că nu reușim să ne odihnim cum ar trebui pe timpul nopții, sau că deja au început să ne facă probleme kilogramele în plus, un lucru este cert: avem nevoie de o schimbare a modului în care trăim, urgent!

S-ar putea totuși, ca acest mod de gândire, ce activează automat nivelul de cortizol în organism, și ne face să fim extrem de stresați asupra unei probleme, să ne grăbească în a lua decizii impulsive, mânate de entuziasmul inițial pe care îl simțim atunci când ne dorim să ne schimbăm modul în  care ne trăim fiecare zi. Dar, cum orice obicei trebuie să ne intre în rutine, pentru a ne ajuta să-l păstrăm pe termen lung, avem nevoie să facem schimbări treptate, de care să ne putem ține de acum în colo.

 

Te interesează să-ți schimbi modul de viață, dar nu știi cu ce să începi? Iată 3 obiceiuri pentru care îți vei mulțumi în viitor

 

Introdu câte o plimbare de 30 de minute, în fiecare zi

Poate nu toți dintre noi preferă să meargă la sală, și nici nu ar trebui neapărat să o facem, căci suntem diferiți, și automat și preferințele noastre pot să difere de la unul la altul. În schimb, ceea ce am putea face pentru a ne menține în formă, și a ne ajuta articulațiile să fie puse în mișcare în fiecare zi, ar fi să încercăm să ne propunem să facem o plimbare de 30 de minute. Fie că alegem să mergem până la magazinul din colț și să ne întoarcem, iar apoi să dăm o tură scurtă prin parcul de lângă bloc, orice formă de mișcare reprezintă un real ajutor în ceea ce înseamnă menținerea sănătoasă a organismului nostru pe termen lung.

 

Fructele și legumele nelipsite de la orice masă

Indiferent că am decis să avem parte de o masă bogată în calorii, atunci când ieșim în weekend  cu prietenii, ori că ne-am delectat cu un desert delicios făcut în casă, regula introducerii unui fruct și a unei legume pe zi, după fiecare masă, poate fi practicată oricând. Alege fructe și legume proaspete de pe site-ul celor de la Auchan.ro, și bucură-te de vitaminele acestora în fiecare zi! 

Pe lângă beneficiul pe care acest obicei îl va avea asupra siluetei tale, vei vedea că și tenul tău se va arăta extrem de mulțumit de această practică.

 

Încearcă să-ți acorzi 10 minute de meditație

Poate nu ai mai practicat niciodată până acum această formă de a-ți pune gândurile în ordine, tocmai de aceea poți începe printr-o meditație online ghidată. Rolul acestei practici este de a-ți focusa mintea, timp de un anumit număr de minute, într-o direcție care să nu-ți permită ca gândul tău să-ți străbată muntele de griji și de probleme cu care te confrunți zilnic. Mintea ta poate avea câteva minute de pauză pe zi, dacă îi permiți acest lucru!

Alege să investești timp și energie în sănătatea ta, și bucură-te de beneficiile acesteia!

 

Surse foto: pixabay.com

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA