Tribuna
PNL
Află care sunt cele mai mari câștiguri la sloturi din toate timpurile
Află care sunt cele mai mari câștiguri la sloturi din toate timpurile

De la o victorie enormă la alta, comunitatea de jocuri de noroc îi ia la cunoștință pe acesti norocoși câștigători, iar cea mai mare slot machine câștigă minutul în care se întâmplă. Indiferent dacă se datorează enigmei mereu incitante care înconjoară câștigurile jocurilor de noroc sau curiozității noastre colective, cele mai mari jackpot-uri de la sloturi sunt subiectul inepuizabil din mintea tuturor.

Având în vedere acest lucru, astăzi discutăm care este cea mai mare sumă de bani câștigată pe un slot machine și care sunt cele mai mari câștiguri ale cazinoului în general. Rămâneți cu noi pentru toate detaliile:

- Care este cea mai mare sumă de bani câștigată pe un automat?

Cel mai mare câștig de jocuri cu sloturi rotunjit la 39 de milioane de dolari (și schimbare)!

Jackpot-ul a fost lovit de un inginer software în vârstă de 25 de ani din Los Angeles, care a jucat la faimosul casino Excalibur din Las Vegas. Slotul norocos care a plătit? Megabucks!

 

# 1 - Un neașteptat de 12,7 milioane de dolofani

A avea veri se pare că plătește mult timp în lumea jocurilor de noroc; ei bine, cel puțin s-a întâmplat pentru o femeie anonimă care a câștigat 12.769.933 de dolari de ziua de naștere a nepoatei sale din stațiunea Aria!

Câștigarea jackpot-ului cu pariul ei cu 6 monede (6 dolari) la Aria sigur a luat-o pe femeie prin surprindere! De fapt, aceasta a fost atât de șocată, încât nepoata ei a trebuit să-i explice că va pleca acasă cu o sumă de 12,7 milioane de dolari!

Chiar dacă ocupând locul 10 de sloturi câștigate pe lista noastră, acest jackpot este unul dintre cele mai mari jackpot-uri de slot machine din istoria câștigurilor la cazino. Slotul care a încasat suma a fost din seria Megabucks de la IGT.

 

# 2 - Insomnie în valoare de 13 milioane de dolari

Unii socotesc oile ca să adoarmă în timp ce alții rotesc rolele sloturilor lor preferate, și rareori este același rezultat.

Un student universitar din Norvegia a decis să-și vindece insomnia cu o distracție la secția de sport Betsson. Cu toate acestea, în loc să parieze la sport ca de obicei, a decis să continue și să utilizeze o serie de rotiri gratuite, acordate de cazinou - și ce decizie bună a fost!

Jucătorul anonim a câștigat 13.152.497,31 (11.736.228 €) pe slotul Mega Fortune al NetEnt, făcând istorie cu unul dintre cele mai masive jackpoturi de la slot machine câștigate vreodată și a noua cea mai mare victorie din lista noastră.

 

# 3 - Câștigă Mega Moolah 16 milioane de dolari

Primul lucru care îmi vine în minte atunci când sunt menționate cele mai mari jackpot-uri de cazino online, nu este altul decât slotul Mega Moolah de la Microgaming. De data aceasta, o victorie uimitoare de 16.547.652,00 dolari a fost la un soldat britanic Jon Heywood, în vârstă de 26 de ani, care și-a câștigat milioanele după ce a jucat doar 25 de bani! Vorbim despre participarea norocoasă, nu?

Acest soldat, care a servit în Afganistan, a cheltuit o parte din milioanele sale pentru a obține cel mai bun tratament medical posibil pentru tatăl său, care la momentul câștigării lui Jon, aștepta un transplant de inimă și plămâni. Ce drăguț!

 

# 4 - Un noroc de veterani de 21 de milioane de dolari în Vegas

Câștigarea nu știe nici o vârstă, iar un veteran de 92 de ani care a lovit jackpotul nu o dată, dar de două ori dovedește că este așa!

Elmer Sherwin, un veteran al celui de-al doilea război mondial și jocuri de noroc din Las Vegas, a câștigat 4,6 milioane de dolari pe slotul Megabucks într-o oprire aleatorie la un cazinou din Vegas, după ce și-a vizitat familia. Deși avea deja 80 de ani când a câștigat acest jackpot, a folosit banii pentru a călători în lume.

În calitate de iubitor de sloturi, el a revenit la cazinou după ceva timp, a rotit același slot și a câștigat o sumă de 21.147.947 de dolari - din nou! Avea 92 de ani la acea vreme. O mare parte din acest jackpot a fost donat pentru a ajuta victimele uraganului Katrina.

 

# 5 - Ce se întâmplă cu 21 de milioane de dolari, oricum?

O vizită la cazinoul Cezar din Las Vegas (care, după cum arată faptele pare a fi un cazinou câștigător la stânga și la dreapta) și-a justificat încă o dată glorioasa reputație. Cum așa?

Jocurile de noroc la acest cazinou au schimbat viața unui consultant de afaceri anonim în timp ce a transformat un pariu de doar 10 USD într-un premiu în valoare de 21.346.952 USD! Jackpot-ul a fost și pe slotul Megabucks, deci ar putea exista ceva acolo, nu?

Deși nu știm prea multe despre acest câștigător, în afară de vârsta lui (49 la momentul câștigului) și faptul că este un om de afaceri,  dar au existat afirmații neconfirmate că a câștigat 21 de milioane de dolari la primul său spin. Cât de norocos!

 

# 6 Megabucks și 22 de milioane de dolari

La fel cum nu există odihnă pentru cei răi, aparent nu există odihnă pentru slotul Megabucks!

O Johanna Huendl, în vârstă de 74 de ani, a câștigat suma uimitoare de 22.618.156 de dolari (ceea ce înseamnă aproape 16 milioane de lire sterline) în 2002, învârtind rolele slotului Megabucks, în drum spre o masă de mic dejun. Stai ce? Ai citit-o bine: Johanna era pe punctul de a lua un mic dejun atunci când a decis să ia o ocolire rapidă către sloturi și să-i dea un slot favorit.

Se pare că Johanna a făcut o alegere grozavă, pentru că - în cartea noastră - un câștig de 22 de milioane de dolari sigur bate niște croissant și ouă, oricât de delicioase ar fi. În plus, faptul că acesta este considerat cel de-al patrulea mare jackpot de slot machine din istoria Las Vegas, adaugă pozitiv întregului lucru, cu siguranță. (P)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia