Tribuna
Adevărul despre teoria suprapopulării, la Astra Film Cinema
Ana Maria MĂTUŞOIU
1680 vizualizari
Adevărul despre teoria suprapopulării, la Astra Film Cinema

„Population Boom/Boom-ul demografic” este pelicula care îi invită pe sibieni să descopere cât este mit și cât este realitate în teoria suprapopulării. Filmul va fi proiectat joi, 26 mai, de la ora 19, la Astra Film Cinema, Piața Mică nr. 11. 


Există teorii care susțin că planeta noastră cu greu va mai putea susține omenirea odată ce numărul populației va atinge pragul de șapte miliarde. 

Cine și cum decide că planeta este suprapopulată? Cât de mulți oameni sunt prea mulți? Există interese ascunse în spatele acestei teorii? Sunt resursele tot mai reduse, munții de deșeuri toxice, foametea și schimbările climatice efecte directe ale suprapopulării?

Sunt întrebări la care încearcă să găsească răspunsuri Werner Boote. 

Documentaristul examinează mitul suprapopulării împreună cu oameni de știință, cercetători sau activiști din Statele Unite ale Americii, Bangladesh, India, Mexic, China, Austria, Kenya și Japonia. Filmul este o investigație globală, o călătorie cinematografică cu masele între mit, fapte și politică, iar regizorul reușește să transforme o teorie globală controversată într-un subiect de film accesibil oricui tratat cu umor și inteligență. 

Prețul unui bilet este șase lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA