Tribuna
PNL
Actorul Mihai Călin revine la Sibiu în comedia „Cina de Adio”
Actorul Mihai Călin revine la Sibiu în comedia „Cina de Adio”

Dacă doriți să râdeți cu lacrimi, să revedeți trei dintre cei mai buni actori ai momentului sau pur și simplu să aflați cum să vă luați adio de la un prieten, nu ratați comedia “Cina de adio”, în regia lui Răzvan Săvescu!

 

Îndrăgiții actori Mihai Călin (cunoscut și pentru rolul Paul Andronic din telenovela „Adela”), dar și Gheorghe Ifrim și Ecaterina Ladin (secretara Dalida și primarul Vasile din serialul „Las Fierbinți”) vor da viață personajelor din comedia “Cina de adio”.

 

 

Marți, 17 mai, ora 19:30, pe scena Sălii Thalia

 

Pentru Pierre si Clotilde Lecour, un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care îi ai de mult, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Viața te schimbă și fiecare evoluează în felul lui. Așa constată că își petrec prea mult timp, seri, vacanțe, cu prietenii, cu care nu mai au nimic de împarțit.

Și pentru ca în oraș a apărut o modă interesanta, numită “cină de adio”, creată special pentru această situație delicată de niste minți “luminate” ,se hotărăsc să organizeze și ei un astfel de eveniment pentru prietenii de care vor să scape.

La o cină de adio îi copleșești pe invitați cu cadouri, mâncăruri fine, vinuri vechi, de regulă chiar din anii în care s-au născut, le răscolești cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute împreună, pentru ca pe urmă să nu mai ai nici o remușcare că nu le mai răspunzi la telefon.

Însă, alegându-l pe cel mai vechi prieten al lor, Antoine Royer, pentru acest ritual caraghios, nu realizează că lucrurile o pot lua complet razna. O seară plăcută în familie cu prietenii e pe cale să se transforme într-o catastrofă domestică, de dimensiuni planetare și un comic irezistibil.

 

Bilete se mai găsesc  aici

sau în ziua evenimentului la casieria sălii Thalia.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA