Tribuna
Sevis
Acțiuni de Sărbători ale elevilor de la "Axente Sever” Mediaș
Vasile ANTIPA
727 vizualizari
Acțiuni de Sărbători ale elevilor de la

Elevii Liceului Teoretic “Axente Sever” din Mediaș au participat la două acțiuni importante de voluntariat în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Între 21 noiembrie și 6 decembrie 2019, liceul medieșean a organizat o nouă campanie Shoebox, in cadrul proiectului „Împreună cu Ioan Axente Sever”.

Campania Shoebox este organizată in colaborare cu Școala Gimnazială din Axente Sever. În acest sens axentiștii au realizat cadouri pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani.

Pachetele au fost colectate de elevii clasei a IX-a Matematică Informatică, îndrumați de cptre profesorul Diana Streza, iar marți, 10 decembrie, au fost dăruite copiilor de la Școala Gimnazială Axente Sever. Campania Shoebox a fost susținută și de clubul de voluntariat Alpha Leo Club Mediaș de la Liceul Teoretic “Axente Sever”.

În urmă cu un an Clubul Copiilor din municipiul Mediaș a inițiat campania ”Bunătatea vine din suflet”. Prin această campanie voluntarii medieșeni au adus o fărâmă din spiritul sărbătorilor de iarnă pentru copiii din satul Daia, comuna Roșia.

În acest an, activitatea coordonată de către Maria Gina Toma de la Clubul Copiilor a fost susținută și de axentiștii clasei a IX-a Filologie intensiv Engleză, îndrumați de către profesorul diriginte Aura Lăpădat.

Recent, voluntarii Clubului Copiilor și liceenii de la “Axente Sever”au dăruit cadouri copiilor centrului de zi de la Daia. Astfel, tinerii au dăruit fiecare o bucurie copiilor încercați de greutățile vieții, aducându-le o fărâmă din spiritul Sărbătorilor de Iarnă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia