Tribuna
Jidvei
Acord de mediu pentru Centrul Comunitar de Agrement și Sport din Mediaș
Vasile ANTIPA
640 vizualizari
Acord de mediu pentru Centrul Comunitar de Agrement și Sport din Mediaș

După ce anul trecut a fost rezolvat Planul Urbanistic de Detaliu, pe site-ul municipalității a fost publicat anunțul de mediu etapa de încadrare pentru Centrul Comunitar de Agrement și Sport din Mediaș.

Un Centru Social Comunitar de Agrement și Sport va fi ridicat pe strada Sticlei din municipiul Mediaș în locul unei foste săli de sport care a ajuns o ruină și care a fost demolată în urmă cu aproximativ doi ani de zile.

Se propune amenajarea unui centru multifuncțional format dintr-un subsol, parter, etaj și o terasă circulabilă, cu funcțiuni organizate în jurul unei săli ample utilizate în mare parte pentru diverse sporturi de către comunitatea locală. Sala de sport va avea aproximativ 200 de locuri, la subsol vor fi amenajate vestiarele, iar pe clădire va fi amenajat un teren de sport.

Cei interesați pot înainte comentarii sau observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia