Tribuna
PNL
ACCIDENT pe strada Frezorilor, din Sibiu
ACCIDENT pe strada Frezorilor, din Sibiu

Trei bărbaţi au ajuns la spital, în urma unui accident care a avut loc în jurul orei 8 pe strada Frezorilor, din municipiul Sibiu. Se pare că şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în gardul unei case. Acesta a rămas blocat în maşină şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l scoate din maşină.
Potrivit primelor informaţii primite din partea ISU Sibiu, cele trei victime au fost duse la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Unul dintre bărbaţii răniţi are un traumatism sever, altul are un traumatism toracic şi al treilea bărbat, care cel mai probabil stătea pe bancheta din spate, are doar contuzii care nu îi pun viaţa în pericol.
Poliţiştii rutieri verifică la faţa locului cauzele producerii accidentului.

UPDATE: Cei trei bărbaţi sunt conştienţi

Cei trei bărbaţi, victime ale accidentului de pe strada Frezorilor, din municipiul Sibiu, sunt conştienţi, spun reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. "La Unitatea de Primiri Urgenţe au ajuns trei pacienţi, victime ale unui accident rutier. După primele investigaţii, cei trei au suferit plăgi, contuzii, unul dintre ei are un traumatism facial, iar altul este suspect de fractură la nivelul gambei. Pacienţii sunt în curs de investigaţii", a declarat Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

Doi dintre bărbaţi - unul în vârstă de 36 de ani şi altul de 55 de ani- sunt din Covasna, iar altul, de 27 de ani, este din Bacău.
Vom reveni cu amănunte!


comentarii
2 comentarii

Cum naiba sa faci accident pe str. Frezorilor ??
Alex
09.04.2014 11:07
pai...de cand au ''asfaltat'' strada cu pietris...e pista de curse, nu mai punem la socoteala praful...
Sorin
09.04.2014 12:13
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia