Tribuna
Accident în faţa Primăriei din Şura Mică

Şoferul unui autoturism care circula regulementar a fost rănit grav la cap în urma unui accident care a avut loc, ieri, în faţa Primăriei din Şura Mică. Din primele informaţii primite din partea Inspecto­ratului de Poliţie al judeţului Sibiu, se pare că şoferul unei autoutilitare a încercat să evite un obstacol care i-a apărut pe şosea şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un auto­turism care circula regula­mentar, pe banda sa, dinspre Ocna Sibiului.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis la locul accidentului o echipă de descarcerare pentru a-l scoate pe bărbat din maşină, dar şi o ambu­lanţă SMURD pentru a-i acorda primele îngrijiri medicale şoferului rănit, care se pare că este în stare de inconştienţă. Şoferul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean, pentru investigaţii şi tratament de specialitate. Cercetările sunt continuate în acest caz de poliţişti.                    (L. B.)




comentarii
2 comentarii

am crezut că l a călcat o maşină pe primarul Marcu Mircea să scape partidul de el că oricum pleacă iar la PSD cum a mai plecat.Asta nu pentru că ar mai ieşi primar că oricum nu mai iese şi va putea să şi vadă de vacile lui care stau in grajduri cu termopane
pdl
06.09.2011 08:30
şi ce vicele Joarză e mai prejos că sunt pe o m
tot un pdl ist
06.09.2011 08:32
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA