Tribuna
Abonamente încărcate exclusiv on-line pentru transportul angajaţilor societăţilor comerciale
Abonamente încărcate exclusiv on-line pentru transportul angajaţilor societăţilor comerciale

În contextul actual, în care toţi angajatorii se confruntă cu o criză acută a forţei de muncă, asigurarea deplasării la şi de la locul de muncă reprezintă un stimulent important pentru stabilitatea unei societăţi comerciale.

Societatea de transport local Tursib propune conducerii societăţilor comerciale din Sibiu un mod de lucru simplu, exclusiv on-line, pentru încărcarea abonamentelor persoanelor cărora li se decontează transportul spre şi dinspre locul de muncă.

Oferta noastră presupune aşadar un contract încheiat între Tursib şi societăţile comerciale doritoare, prin intermediul căruia angajaţii societăţilor comerciale pot circula, pe baza abonamentului decontat de compania angajatoare, pe toate traseele transportului local din Sibiu, pe toată perioada de valabilitate a abonamentului.

Procedura după care lucrăm este una simplă, conform căreia societatea comercială ne transmite lunar lista cu datele de identificare ale angajaţilor cărora doreşte să le deconteze transportul pentru luna următoare, iar Tursib încarcă automat cardurile angajaţilor respectivi. Plata se face electronic, pe baza facturii emise lunar.  Această modalitate de decontare a transportului angajaţilor oferă de asemenea avantajul că societatea contractantă îşi poate deduce cheltuielile cu transportul la calculul impozitului pe profit şi TVA-ul deductibil aferent, potrivit prevederilor Codului Fiscal (Legea 227/2015). 

Această modalitate de decontare a transportului avantajează şi angajaţii, care nu vor mai  trebui să se deplaseze în fiecare lună la punctele de vânzare Tursib pentru a-şi încărca abonamentele, sau îi scuteşte de grija achiziţionării biletelor.

Toţi cei interesaţi de oferta noastră ne pot solicita informaţii suplimentare pe adresele de mail marketing@tursib.ro  sau office@tursib.ro.

Vă mulţumim pentru că folosiţi serviciul de transport public local oferit de Tursib.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia