Tribuna
AFF
A venit nota de plată pentru incendierea containerelor, la Avrig
Dan FRÂNCU
1255 vizualizari
A venit nota de plată pentru incendierea containerelor, la Avrig

 

 

Cei patru copii care au dorit să facă ceva cu adevărat „memorabil” în noaptea de Revelion 2022 – 2023 şi au ales să incendieze cu petarde platforma modulară pentru colectarea gunoiului amplasată în zona centrală de blocuri a Avrigului, în parcarea din spatele Liceului Teoretic “Gheorghe Lazăr”, au fost identificaţi, şi pentru isprava lor, părinţii acestora au fost amendați pentru nesupravegherea minorilor. Tot părinţii celor patru vor fi nevoiţi să achite şi paguba produsă în urma distrugerilor provocate (aproximativ 30.000 lei), poliţiştii continuând cercetările în acest caz şi demersurile pentru recuperarea prejudiciului.

În conformitate cu informaţiile date publicităţii de reprezentanţii Primăriei oraşului Avrig, cei patru copii identificaţi ca fiind autorii incendierii ghenelor de gunoi sunt din Avrig şi Mârşa şi au vârste cuprinse între 12 şi 15 ani.

Făptaşii au fost identificaţi cu ajutorul camerelor de supraveghere istalate în zonă.

Reamintim cititorilor că, în noaptea de Anul Nou, pompierii au fost alertaţi pentru intervenţie la un incendiu provocat la platforma modulară de gunoi din zona centrală de blocuri a Avrigului. Din păcate, flăcările au distrus complet şase din cele 21 de module, paguba provocată fiind de aproximativ 30.000 lei. Platforma modulară pentru colectarea gunoiului a fost amenajată în luna aprilie a anului trecut.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA