Tribuna
A început programul "O săptămână la munte"
Rareș BIŢU
1039 vizualizari
A început programul
* pentru şase zile într-o staţiune montană, preţurile pleacă de la 158 lei * programul se va încheia în 19 decembrie * până în 15 decembrie se derulează şi programul "O săptămână de refacere în staţiunile balneare" * 7 zile la două stele şi tratament costă 200 lei * 10 zile cu pensiune completă şi tratament într-o staţiune balneară costă 650 lei *
Şase zile în staţiuni montane
Câteva mii de români îşi petrec zilele acestea concediul în staţiunile Poiana Braşov, Azuga, Băişoara, Braşov, Predeal, Sinaia, Buşteni şi Odorheiul Secuiesc, prin intermediul programului "O săptămână la munte", derulat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.
Cei care vor să-şi petreacă vacanţa în extrasezon, plătesc, prin intermediul acestui program, 158 de lei pentru un sejur de cinci nopţi, fără servicii de masă, 258 de lei la hoteluri sau vile de două stele şi trei stele şi 358 de lei la hotelurile de patru stele.
Pentru programul care a început ieri şi se va încheia în 19 decembrie, locurile au fost vândute tuturor categoriilor de turişti români după principiul primul venit, primul servit, prin agen'iile de turism.
În total sunt aproape 20 de hoteluri care pun la dispoziţie câte 500 de locuri de cazare pe serie.

O săptămână la tratament
În această perioadă continuă şi programul "O săptămână de refacere în staţiunile balneare", care se va încheia în 15 decembrie şi prin intermediul căruia, turiştii români pot petrece în staţiuni balneare 7 zile, adică 6 nopţi cazare cu mic dejun şi 2 proceduri pe zi pe baza recomandării medicale, cu  200 lei la hoteluri de o stea,  270 lei la două stele şi 330 lei la trei stele.
Locurile de cazare se ală în staţiunile Moneasa, Băile Olăneşti, Sovata, Praid, Slănic Moldova, Buziaş, Băile Tuşnad, Călimăneşti Căciulata, Băile Herculane, Sângeorz Băi, Băile Govora, Turda, Sinaia, Saturn şi Băile Felix.
Acest program este lansat de Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România, care organizează în plus şi programul special "Decada Balneară". Prin intermediul acestuia, 10 zile de sejur, adică 9 nopţi de cazare, pensiune completă, tratament cel puţin 7 zile şi o consultaţie medicală la începutul sejurului, costă 650 lei la două stele şi 750 lei la trei stele.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a organizat în timpul sezonului cald şi programul " O săptămână la mare", prin intermediul căruia, aproape 7.000 de turişti şi-au petrecut concediul pe litoralul românesc, la final de sezon, la preţuri foarte convenabile.
La rândul său, ANTREC a derulat în toamnă programul "O săptămână la ţară".comentarii
1 comentarii

va rugam la ce agentie turistica din BACAU ne putem adresa pentru procurarea de bilete pentru o saptamana la munte
DRAGOMIR ARTEMISIA
26.11.2008 09:51
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia