Tribuna
Jidvei
A început împodobirea Mediașului pentru Sărbătorile de Iarnă
Vasile ANTIPA
676 vizualizari
A început împodobirea Mediașului pentru Sărbătorile de Iarnă

De câteva zile, a început împodobirea Mediașului pentru Sărbătorile de Iarnă. Angajații societății care se ocupă de iluminatul public în oraș au început amplasrea plaselor luminoase, a ghirlandelor și figurinelor pentru sărbători.

Iluminatul festiv cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă va fi aprins la începutul lunii decembrie, iar pomul de Crăciun care va fi împodobit de municipalitate și patinoarul artificial vor fi amplasate în Piața Regele Ferdinand I.

"În municipiul Mediaş a început din această săptămână pregătirea pentru montarea iluminatului de sărbători, care se va efectua atât pe arterele principale, cât şi pe cele secundare din oraş.

Echipamentele de iluminat festiv, achiziționate din anii anteriori,  vor fi montate în municipiul nostru de către SC Luxten Lightining Company SA, acestea constând în instalații de iluminat ornamental festiv, ghirlande decorative, precum şi alte obiecte specifice sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, va fi amenajat și un brad festiv, în piaţa Regele Ferdinand I", precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș, Ana Maria Prodan.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia