Tribuna
Fabrica Sevis
A fost lansată o nouă campaniile de promovare turistică pentru Ţara Făgăraşului
Dan FRÂNCU
992 vizualizari
A fost lansată o nouă campaniile de promovare turistică pentru Ţara Făgăraşului
- mai multe comune din judeţul Sibiu îşi pot face reclamă în mediul online -

 

Luni, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară
           Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă şi
           Promovarea Turismului  - Ţara Făgăraşului a lansat campania "Vara Făgăraşului", o iniţiativă inedită al cărei scop principal este de a promova turistic această frumoasă regiune. Noua campanie a fost realizată de asociaţie în parteneriat cu blogul Călător în Bascheţi, iniţiatorii având ca obiectiv promovarea Ţării Făgăraşului, ca destinaţie de neratat vara acesta, dar şi ca o alternativă sigură la destinaţiile deja consacrate în sezonul estival.

"Vara Făgăraşului" a fost lansată luni seara, printr-un challenge inedit în Social Media (pe platformele Facebook şi Instagram). Sub sloganul "Fii tu vedeta Ţării Făgăraşului!", comunitatea locală este invitată să îi convingă pe români, printr-un videoclip postat pe conturile acestora de socializare, să-şi petreacă această vacanţă de vară în Ţara Făgăraşului.

"Oamenii locului sunt cei mai autentici şi mai eficienţi pro­motori ai unei destinaţii turistice. Aşa că ne-am gândit ca vedeta cam­paniei de promovare turistică a Ţării Făgăraşului să fie chiar comunitatea locală. Fie că vorbim de oameni care cred cu toată inima că satul lor este cel mai frumos sau cunosc un loc special din Ţara Făgăraşului, au o afacere în turism, o pensiune de care turiştii trebuie să audă sau un punct gastronomic, care să încânte oaspeţilor papilele gustative, cu toţii sunt invitaţi să arate asta, cu mândrie, ţării întregi", a declarat reprezen­tanţilor presei Florin Ioani, preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară - Ţara Făgăraşului.

"Provocarea se desfăşoară sub forma unui concurs, prin care orice membru al comunităţii Ţării Făgăraşului este îndemnat să posteze pe conturile per­sonale de Facebook sau de Instagram un videoclip, prin care să arate unicitatea satului sau locului lor şi să-i îndemne pe turişti ca vara asta să vină în Ţara Făgăraşului. Postările trebuie să fie publicate în Feed, să fie însoţite de haştagul oficial al campaniei #VaraFagarasului, de un tag spre pagina Ţara Făgăraşului şi de mesajul "Vara asta, hai în Ţara Făgăraşului!". Ceea ce face, cu adevărat, special concursul este faptul că toate videoclipurile vor fi repostate la Story pe paginile Ţara Făgăraşului, dar şi pe reţelele sociale ale Călător în Bascheţi, dând astfel şansa participanţilor ca videoclipul lor să fie promovat şi să ajungă la o comunitate de peste 400.000 de oameni.

"Videoclipurile pot fi de orice fel. Fie că sunt făcute cu telefonul sau cu o cameră de filmat, că sunt mai lungi sau mai scurte, emoţionante sau amuzante, fie că prezintă un loc de poveste, un sat frumos, o pensiune cochetă, un fel de mâncare cum doar aici găseşti sau un port popular din zonă, important este să inspire. Noi ne-am îndrăgostit de Ţara Făgăraşului şi e locul magic care merită să fie pus pe harta turistică a României vara asta", a declarat Laura Vereha, fondator Călător în Bascheţi.

Premiul constă în filmarea şi editarea unui videoclip profe­sionist, de înaltă calitate, la locul promovat de câştigător şi este oferit de Asociaţia "Ţara Făgă­raşului". Acesta va fi postat, ulterior, pe reţele sociale Călător în Bascheţi şi Ţara Făgăraşului, câştigătorul beneficiind astfel de promovare gratuită pe una dintre cele mai prestigioase platforme de călătorii din România", se menţionează într-un comunicat de presă transmis cu ocazia lansării campaniei.

Concursul se desfăşoară până în data de 27 iunie, câştigătorul urmând a fi anunţat pe 1 iulie 2021. Participanţii sunt rugaţi să consulte regulamentul publicat pe pagina https://tarafagarasului.com/

În afara acestui concurs, campania "Vara Făgăraşului" va mai cuprinde o serie de articole şi postări publicate pe paginile Călător în Bascheţi, prin care vor fi promovate mai multe destinaţii de poveste din zonă, dar şi un giveaway pe contul de Instagram Călător în Bascheţi, prin care participanţii vor putea câştiga o vacanţă pentru două persoane în Ţara Făgăraşului.

"Vara Făgăraşului" este a doua iniţiativă amplă de acest fel, după "Ţara Făgăraşului - destinaţia anului 2020", campanie dema­rată de Asociaţia Ţara Făgăra­şului şi care s-a dovedit un real succes, anul trecut.

Asociaţia Ţara Făgăraşului are în componenţă unităţi admi­nistrativ - teritoriale din judeţele Braşov şi Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia