Tribuna
A fost aprobată construcția a 88 de locuințe ANL, în Mediaș
Vasile ANTIPA
710 vizualizari
A fost aprobată construcția a 88 de locuințe ANL, în Mediaș

Guvernul a aprobat, recent, indicatorii tehnico-economici ai proiectului prin care vor fi contruite 88 de locuinţe ANL, pentru tineri, în municipiul Mediaş. Cele 88 de locuințe ANL vor fi construite pe strada Gheorghe Lazăr din Mediaș.

Este vorba despre cartierul din zona Târgului din municipiu. Obiectivul de investiții va fi realizat de Ministerul Lucrărilor Publice, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe şi va include 88 de locuinţe. Este vorba despre 24 de apartamente cu trei camere, 40 de apartamente cu două camere şi 24 de apartamente cu o cameră. Investiția este estimată la 32,5 milioane de lei.

Din această sumă, 27,99 de milioane de lei sunt asigurate de Ministerul Lucrărilor Publice, prin Agenția Națională pentru Locuințe, iar 4,55 de milioane de lei reprezintă finanţarea asigurată de Primăria Mediaş. Banii care provin de la bugetul local al Mediașului vor fi folosiți pentru realizarea utilităţilor şi a dotărilor tehnico-edilitare. 

"După o muncă în echipă de mai bine de trei ani de zile, aceasta începe să dea roade, astfel că joi a fost aprobată Hotărârea de Guvern privind construirea a patru blocuri de locuințe tip ANL la Mediaș.

Este o bucurie pentru mine și cred că o bucurie mai mare va fi pentru acei tineri din oraș, beneficiarii acestor locuințe. Le mulțumesc colegilor mei de la Direcția Patrimoniu și arhitectului șef și nu în ultimul rând colegilor mei parlamentari ai județului Sibiu pentru toată susținerea pe care mi-au arătat-o de când a fost instalat noul Guvern", a declarat primarul municipiului, Gheorghe Roman.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia