Tribuna
A fost anunțată prima candidatură pentru Primăria Mediaș
Vasile ANTIPA
785 vizualizari
A fost anunțată prima candidatură pentru Primăria Mediaș

Fostul viceprimar al Mediașului, George Petrescu, a anunțat prin intermediul blogului personal că este decis să candideze pentru funcția de primar al orașului la alegerile din anul 2020.

George Petrescu, cel care a fost și consilier local, și-a anunțat revenirea în politică și a anunțat, marți, că este decis să candideze pentru fotoliul de primar în vara anului viitor. Petrescu s-a declarat dezamagit de actuala conducere a municipalității care, în opinia sa, a fost incapabilă să continue proiectele bune demarate înainte de 2016.

George Petrescu mai spune în postarea de pe blogul său că în aproape 3 ani de mandat, administrația Roman nu a implementat niciun proiect major și a pierdut proiecte demarate care ar fi adus fonduri extrabugetare în oraș.

Toate aceste nerealizări, spune fostul viceprimar al Mediașului, l-au făcut să se decidă să revină în politica locală și să candideze la alegerile locale de anul viitor. George Petrescu a candidat și în 2016 pentru Primăria Mediaș, obținând 534 de voturi.

"Din păcate, echipa actuală s-a dovedit incapabilă să continue ceea ce s-a făcut bine în perioada anterioară, nereușind să îndeplinească așteptările cetățenilor (voi reveni pe larg și în amanunt).

În 3 ani de mandat administrația Roman nu a implementat nici un proiect major, mai mult, reușind să piardă și proiecte care erau începute și care ar fi adus fonduri extrabugetare în oraș.

De aceea m-am hotărât să mă întorc în politică, să sancționez derapajele administrației actuale și să candidez pentru a asigura o conducere normală și capabilă orașului nostru. Mediasul merita să se dezvolte", a spus George Petrescu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia