Tribuna
90 de dozatoare cu dezinfectant montate în scările de bloc din Copșa Mică
Vasile ANTIPA
724 vizualizari
90 de dozatoare cu dezinfectant montate în scările de bloc din Copșa Mică

De luni, la Copșa Mică a început montarea dozatoarelor cu dezinfectant în scările de bloc din oraș. Astfel, au fost montate primeel 90 de dozatoare cu dezinfectant în scările de bloc, soluția dezinfectantă fiind, potrivit autorităților locale din Copșa Mică, una bazată pe cloramină.

Rezervoarele dozatoarelor vor fi completate periodic, iar Primăria Copșa Mică face un apel către locuitorii orașului să nu le vandalizeze.

Tot la Copșa Mică, în ultimele zile au fost aplicate 16 amenzi persoanelor care nu au respectat regulile impuse prin Ordonanțele Militare. În acest moment, în Copșa Mică mai sunt 4 familii în auto-izolare,nefiind înregistrat nici un caz de infectare cu Coronavirus.

“Situația de criză se va extinde de săptămâna viitoare, această încercare este una de lungă durată şi necesită spirit de echipă, fiecare trebuind să-şi aducă partea lui de îndatorire. Cetățenii trebuie să fie disciplinați şi să asculte recomandările autorităților, iar autoritățile să presteze servicii către populație, să asigure condițiile ideale pentru a trece cu toţii cât mai uşor prin această criză. Nu se poate face bine cu forța!

La sfârșitul săptămânii trecute, vremea fiind foarte frumoasă, a fost şi mai greu pentru unii cetățeni ai orașului nostru să respecte regulile de izolare socială. Jandarmii şi Poliția au aplicat un număr de 16 amenzi. Amenzile nu ne apară de virus, ele ne atenționează că ne punem în pericol.

Astăzi au fost montate primele 90 de dozatoare cu dezinfectanţi în scările de bloc, soluția dezinfectantă este una pe bază de cloramină. Rezervoarele din dozatoare vor fi completate periodic, să sperăm că aceste dozatoare nu vor fi vandalizate.

În oraș mai avem 4 familii în auto-izolare, şi spre norocul nostru nici un caz de îmbolnăvire cu coronavirus.

Stați în casă cât mai mult, nu intrați în contact cu alte persoane, păstrați distanţa socială! De astăzi recomandarea autorităților este să purtați mască dacă ieșiți din casă. Dacă nu aveți o mască standard, puteți să vă construiți una, sau să folosiți un fular/batic. Cele făcute în casă se pot spăla şi steriliza cu fierul de călcat, fiind astfel refolosibile.

 

Pentru orice întrebări sau probleme apelați numărul unic de telefon 0269.840.120 între orele 8-21 sau pentru urgențe între orele 21-8, numărul Poliției Locale 0730.584.317”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Copșa Mică.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia