Tribuna
Sevis
700 de spectatori au râs pe săturate la "Burduful de Aur"
Alexandra CHEŞCU
1194 vizualizari
Cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Umor "Burduful de Aur", desfăşurată între 15 şi 16 mai la Sibiu, a adunat la Casa de Cultură a Sindicatelor în jur de 700 de spectatori. Aceştia s-au bucurat atât de prezenţa lui Emil Mitrache (Americanu'), care a fost prezentatorul şi gazda eve­nimentului, cât şi de glumele, gag-urile şi scenetele condimentate cu umor fin, de atingerile satirice ale evenimentelor din viaţa noastră de zi cu zi ale celor care au evoluat pe scenă.

Un festival cu multe râsete

Sergiu Vitalian Vaida şi Nanasi, grupul de umor Haz din Eforie, Ioan Mercea, primarul comunei Macea (Arad), Ioan Seleşi din Zalău, Aurel Tomele din Bihor au fost cei care au amuzat publicul în prima seară a evenimentului, în cea de-a doua urcând pe scena de la Sindicate: grupul de umor Experiment 77 din Făgăraş, Constantin Tiron din Câmpulung Moldovenesc, Sorin Tănase din Baia Mare şi grupul BIS din Sibiu.
Ultima zi a evenimentului dedicat râsului a mai cuprins şi festivitatea de premiere, unde preşedintele juriului, scriitorul Cornel Udrea a acordat premii în diplome, trofee şi sume de bani participanţilor, cel care a pus punct serii şi evenimentului fiind maestrul Dorel Vişan, care a susţinut un recital conceput exact pe gustul publicului.

Cu mulţumiri pentru susţinători

Dragomir Emanoil, directorul festivalului le-a mulţumit sponsorilor - S.C.Metropolis Sibiu, S.C.Biotechnik - Primăriei Municipiului Sibiu, care a susţinut şi confinanţat evenimentul şi partenerilor media.
Burduful de Aur, care i-a mai avut în juriu pe prof. univ.dr. Cristian Chesut, decanul Facultăţii de Arte Vizuale şi Design din Cluj Napoca, caricaturistul Cristinel Vecerdea, şeful Cercului Militar Lugoj, Marcel Japie, şeful Cercului Militar Sibiu şi Petrică Băndean (din partea organizatorilor), a fost organizat de Asociaţia Culturală BIS 2012 Sibiu, în parteneriat cu Cercul Militar Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia