Tribuna
European Best Destinations
6 infracţiuni şi 210 amenzi într-o zi
Laura BUCIU
1096 vizualizari

Într-o singură zi, duminică, poliţiştii sibieni au constatat şase infracţiuni şi au aplicat 210 sancţiuni contravenţionale. Până în 19 aprilie se desfăşoară zilnic activităţi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale premergător Sărbătorilor de Paşte.
 Duminică, la nivelul judeţului Sibiu, 134 de poliţişti din cadrul structurilor de investigarea fraudelor, de ordine publică, poliţie rutieră şi poliţie transporturi au acţionat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor cu violenţă şi a furturilor, precum şi pentru combaterea infracţionalităţii stradale. Potrivit Poliției Sibiu, au fost verificaţi 35 de agenţi economici şi 257 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport. „În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 6 infracţiuni, pentru care sunt cercetate 6 persoane. Din totalul infracţiunilor constatate, două sunt infracţiuni de evaziune fiscală. De asemenea, poliţiştii au aplicat 210 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 31.404 lei”, a spus Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
Potrivit sursei citate, un număr de 33 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 iar 6 dintre sancţiunile aplicate sunt prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Pentru abateri de la normele rutiere au fost aplicate 165 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar 6 sancţiuni aplicate sunt prevăzute de alte acte normative.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia