Tribuna
PNL
41 de echipe se întrec la prima etapă a concursului de roboţi mobili „Powered by Marquardt”
41 de echipe se întrec la prima etapă a concursului de roboţi mobili „Powered by Marquardt”
Peste 40 de echipe vor participa la prima etapă a concursului de roboţi mobili „Powered by Marquardt”, organizat de Departamentul de Maşini şi Echipamente Industriale din cadrul Facultăţii de Inginerie. Cea de-a patra ediţie a campionatului se va desfăşura joi, 27 februarie, de la ora 9, în holul Facultăţii de Inginerie.

 

Competiţia cuprinde două etape în care roboţii construiţi de echipele participante se vor întrece pe diferite trasee de viteză sau obstacole. În campionat s-au înscris 41 de echipe, dintre care: 21 din cadrul ULBS – Facultatea de Inginerie, o echipă de la Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu şi 20 de echipe formate din liceeni de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, Colegiul Naţional ”Octavian Goga”, Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" din Sibiu, Colegiul Naţional "Samuel von Brukenthal", Colegiul Tehnic Independenţa şi Colegiul Tehnic Energetic. Echipele de studenţi ai Facultăţii de Inginerie sunt formate din peste 80 de studenţi de la diferite specializări: Mecatronică, Robotică, Maşini-Unelte şi Sisteme de Producţie, Sisteme de Producţie Digitale, Tehnologia Informaţiilor şi Calculatoare, Inginerie Economică în Domeniul Mecanic.

 

”Întregul campionat este sponsorizat de compania Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu, căreia îi mulţumim şi pe această cale. Vă aşteptăm să susţineţi membrii echipelor în demersul lor de a proiecta şi realiza cel mai rapid robot ”line follower”!”, spune prof. univ. dr. ing. Gabriel Racz. 

 

Programul etapei I:

Concursul va debuta la ora 9, cu antrenamentele pe pista de concurs. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 11. Cele trei runde ale competiţiei se vor desfăşura între orele 11.15 şi 14.15. Campionatul se va încheia cu o festivitate de premiere.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia