Tribuna
PNL
Şoferi amendaţi pentru neplata taxei de drum
Vasile ANTIPA
1142 vizualizari

Săptămână încărcată pentru agenţii de circulaţie din Mediaş. Nu mai puţind e 270 de amenzi au fost aplicate în ultimele zile pe străzile din Mediaş, acelor şoferi care fie au depăşit viteza maximă admisă în localitate, fie au fost descoperiţi că nu foloseau centurile de siguranţă în timpul deplasărilor. Tot în ultimele zile, mai mulţi şoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare ale maşinilor, pentru că nu au plătit taxa de utilizare a drumurilor naţionale. „59 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal privind viteza de deplasare, iar 77 de amenzi pentru nefolosirea centurilor de siguranţă în timpul deplasărilor. De asemenea, 30 de sancţiuni au fost aplicate pietonilor, iar 14-conducătorilor de mopede sau motociclete. Au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere, ambele pentru neacordarea priorităţii de trecere la pietoni, fiind retrase în acelaşi timp 5 certificate de înmatriculare la autovehicule, toate 5 pentru neachitarea taxei de utilizare a drumurilor naţionale”, ne-a declarat inspectorul principal Ion Mogoşan, şeful Poliţiei Rutiere Mediaş.
Valoarea totală a amenzilor aplicate de agenţii de circulaţie din Mediaş în ultimele zile este de aproape 16.000 de lei.
comentarii
3 comentarii

Sa-i dea d-zeu boala in oase celui ca a infiintat taxa de drum.Odata se spunea ca era trecuta in taxa de combustibil sau o platim de doua ori.
gogu
01.10.2009 09:33
Ma repet,cei mai incompetenti si de tot rasul politisti se afla la medias.In afara de amenzi si mulsul oilor nu stiu sa rezolve alte cazuri(bata totala)sapoi de unde sa mai plateasca lumea taxe daca le luati bani cu japca pe amenzi.Ca la medias nu se mai sta la japca pe soferi nici unde in tara sa nu mai vb. de alte tari.RUSINE
sofer din romania
01.10.2009 14:52
stat comunist, cu functionari comunisti.Cind o sa scapam de ei?
ben
02.10.2009 20:57
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia