Tribuna
Sevis
Şofer prins băut la volan

Miercuri seara, poliţiştii rutieri, aflaţi în patrulare de DN 1, au depistat un conducător auto aflat în stare de ebrietate. Şoferul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, conducea în afara localităţii Veştem. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au constatat că bărbatul se afla în stare de ebrietate, iar testul efectuat cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul respirat. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având îmbibaţie alcoolică peste limita legală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. 1 din Codul Penal. (A.M.M.)comentarii
1 comentarii

Acum ce invatam noi din toata treaba asta ? Cu toate ca soferul ( pardon, betivul ) a fost beat , va fi cercetat in libertate , ca nu-i "pericol public" , el se duce acasa , mai trage un " spirt" sau doi si se urca fara Carnet la volan.
Aici ar fi buna "o munca de aia voluntara , obligatorie " ca pe vremea comunistiilor , la spart bolovani asa vreo 10 ore pe zi si 3 luni la rand , sa vedeti ce repede devin toti "soferii" civilizati.
Goguta
22.08.2014 16:25
Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia