Tribuna
Şedinţa ordinară a Consiliului Local Avrig
Dan FRÂNCU
1803 vizualizari

Validarea unui nou mandat de consilier local, modificarea com­ponenţei comisiilor de specialitate ale Consiliului Local, aprobarea finanţării echipajelor oraşului Avrig ce vor participa la activităţile din cadrul proiectului „Comorile din Ţara Oltului”, participarea Con­siliului Local Avrig la Programul Naţional Multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, înfiinţarea funcţiei de administrator unic în cadrul Primăriei oraşului Avrig etc, reprezintă doar câteva din proiectele de hotărâre ce vor fi supuse dezbaterii şi aprobării legislativului local avrigean, cu prilejul şedinţei ordinare programată joi, 30 iunie, începând cu ora 16, la sala de festivităţi a Primăriei Avrig.
De pe ordinea de zi propusă pentru această întâlnire, nu lipseşte puctul DIVERSE, printre docu­mentele ce vor fi prezentate la acest capitol fiind şi adresa SC Apă-Canal SA Sibiu privind majorarea preţului la apă potabilă şi a tarifului la canalizare-epurare, pentru clienţii din oraşul Avrig, începând cu data de 1 iulie 2011.
Toate cele 15 proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi propusă, sunt iniţiate de primarul Arnold Gunter Klingeis.comentarii
3 comentarii

bravo,cea cu apa este ok,numai atunci vom avea si la avrig o apa de calitate fara impuritati.
asdf
29.06.2011 07:39
pai daca vrea sa scumpeasca apa sa angajeze un serviciu de urgenta sa repare si dupa program defectiunile ca pe str. M. Vitezul sa luat apa si era sa nu mai vina pina a doua zi cei de la sibiu nu stiau nimica iar angajati daca nu au terminat au plecat ca doar programul de lucru este de 8 ore si in afara programuli cine i plateste SA IEFTINEASCA APA CA VINE DIN MUNTE..............
ana
29.06.2011 09:34
Mai potoliti Nebunul pe nume stoica ilie la sedintele pe care le tineti in Avrig,ca de cate ori am fost, el vorbeste tot timpul,si cu rost si fara rost.
Wily
29.06.2011 13:51
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia