Tribuna
32 de proiecte pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Mediaș
Vasile ANTIPA
826 vizualizari
32 de proiecte pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Mediaș

Consilierii locali medieșeni se vor întruni în ședința ordinară în data de 25 martie 2019, pe ordinea de zi aflându-se 32 de proiecte de hotărâre.

Printre proiectele asupra cărora aleșii locali medieșeni se vor pronunța se află aprobarea listei cu  familiile cu domiciliul în Mediaş şi satul aparţinător Ighişu Nou care au împlinit sau vor împlini 50 de ani de căsătorie în anul 2019, aprobarea listei persoanelor vârstnice cu domiciliul în Mediaş şi satul aparţinător Ighişu Nou care au împlinit sau vor împlini 80 de ani de viață în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2019 și un proiect de hotărâre privind repartizarea unor locuinţe pentru tineri construite prin ANL în regim de închiriere.

Tot pe ordinea de zi a ședinței de la începutul săptămânii viitoare se află un proiect de hotărâre privind acordarea de facilităţi fiscale pentru anul 2019 Parcului Industrial Automecanica sau un proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de asociere între Municipiul Mediaş prin Direcția de Asistență Socială cu Asociaţia Phoenix Speranţa.

De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței din luna martie se află aprobarea listei finale de prioritati pe anul 2019, a solicitanților care au acces la  locuintele pentru tineri construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte in vederea inchirierii, dar și aprobarea Listei de priorităţi conform Legii nr. 114/1996, pentru repartizarea locuinţelor sociale din fondul locativ al municipiului Mediaş pe anul 2019.

Ședința Consiliului Local din această lună se va desfășura în data de 25 martie, cu începere de la ora 16, în sala de ședințe „Daniel Thellmann“ a Primăriei Mediaș.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia