Tribuna
Jidvei
30 de posturi vacante pentru studenţii din Sibiu, în Germania
30 de posturi vacante pentru studenţii din Sibiu, în Germania
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim două luni).

 

„Menţionăm că pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană. Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor. Studenţii care au domiciliul sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţul Sibiu, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr.51 A,localitatea Sibiu, în vederea înregistrării aplicaţiilor”, spun reprezentanţii instituţiei.

Înregistrarea se desfăşoară în perioada 13 ianuarie-14 februarie, în intervalul luni – joi,între orele 10-15.30, şi vineri, între orele 10 – 13.

Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de aplicare, documentele necesare înregistrării aplicaţiilor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora pot fi solicitate la numărul de telefon 0269 210882/119, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM Sibiu>Comunicare>Materiale informative.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia