Tribuna
Sevis
3 motive pentru a deschide cont la Fortuna
3 motive pentru a deschide cont la Fortuna

Fortuna este una dintre cele mai vechi agenții de pariuri și una dintre cele mai puternice la nivelul Europei Centrale și de Est. Aceasta a avut o evoluție serioasă în ultimii ani și în România, iar tot mai mulți pariori aleg ca agenție de pariuri preferată Fortuna. O să îți prezint 3 motive pentru care merită să îți deschizi un cont la ei.

 

Agenție profesionistă

După cum am spus, Fortuna este cea mai bună casă de pariuri online din Europa Centrală și de Est, iar asta nu o spunem noi, ci conform celor mai multe review-uri si pareri fortuna.

Pentru a ajunge la un asemenea renume e nevoie de multă atenție oferită clienților și de servicii de calitate. Fortuna este, în primul rând, o agenție de pariuri licențiată, deci poți juca 100% legal la ei. În al doilea rând, plățile sunt mereu procesate în siguranță, deci nu trebuie să îți faci griji că nu îți vei primi banii atunci când retragi.

 

Depuneri și retrageri din agențiile de stradale

Știm cu toții că atunci când vrei să faci o retragere de la o agenție de pariuri online durează cel puțin 1-2 zile până îți ajung banii în cont, iar Fortuna s-a gândit și la acest lucru. În aproape toate orașele din România există agenții de pariuri Fortuna, deci le găsești cam peste tot.

În cazul în care nu ai bani în contul bancar, nu este nicio problemă deoarece te poți opri la un din agențiile stradale și îți poți alimenta contul de pe platforma online Fortuna. Dacă ai făcut cel puțin o depunere din agențiile stradale atunci poți opta pentru a retrage banii în același mod. Tot ce trebuie să faci este să optezi pentru retragere din agenție, selectezi agenția care îți este mai aproape și primești un cod pe mail cu care te prezinți în agenția respectivă. Comunică codul operatorului din agenție și vei primi bani retrași pe loc.

Un alt aspect important este depunerea minimă. În timp ce multe case de pariuri online acceptă depuneri minime de aproximativ 50 RON, Fortuna îți oferă posibilitatea de a face o depunere de minim 10 RON.

 

Pariurile

Fortuna beneficiază de o piață de pariere foarte largă. Poți opta pe numeroase sporturi și tipuri de pariuri. Pe lângă aceasta, ai opțiuni de pariere precum Maxikombi sau Domino, opțiuni pe care le găsești doar la casa de pariuri Fortuna. Poți juca variante de pariuri multiplicatoare din sistemul AKO sau poți paria la vestitul Lucky 6. O altă oportunitate pe care o găsești la fortuna este posibilitatea de a închide pariul oricând dorești.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia