Tribuna
29 de proiecte la ședința Consiliului Local Mediaș
Vasile ANTIPA
444 vizualizari
29 de proiecte la ședința Consiliului Local Mediaș

Consilierii locali medieșeni se întrunesc în ședință ordinară, la începutul săptămânii viitoare, pe ordinea de zi aflându-se 29 de proiecte de hotărâre.

Aleșii locali medieșeni vor decide, printre altele, asupra aprobării reţelei şcolare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular de pe raza municipiului Mediaș, propuse să funcționeze în anul şcolar 2020 – 2021, dar și asupra cuantumului și numărului de burse acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din municipiul Mediaș pentru anul 2020.

De asemenea, consilierii locali vor decide aprobarea listei de priorități pe anul 2020, cu solicitanții care au acces la locuințele pentru tineri construite prin Agenția Națională pentru Locuințe în vederea închirierii, proprietatea privată a Statului Român și aflate în administrarea Consiliului Local Mediaș.

Ședința ordinară a Consiliului Local Mediaș din această lună va avea loc marți, 25 februarie, de la ora 16, în Sala de Ședințe „Daniel Thellmann“ a Primăriei Mediaș. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia