Tribuna
PNL
26 de şefi de promoţie, premiaţi de Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane
Andra MARINESCU
2520 vizualizari
26 de şefi de promoţie, premiaţi de Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane
Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane din cadrul Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu a recunoscut meritele a 26 de studenţi de la toate programele de licenţă şi master. Aceştia au primit diplome luni, 7 iulie, la festivitatea de premiere care a adus laolaltă prieteni, părinţi şi profesori.
Aula Magna "Avram Iancu" a Facultăţii de Litere şi Arte a găzduit emoţii şi aprecieri luni. Şefii de promoţie ai Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane au primit diplome care să ateste efortul constant pe care l-au depus de-a lungul anilor. "Îmi exprim încă o dată încrederea în voi. Încercăm, prin aceste întâlniri simbolice şi festive, să vă recunoaştem atât meritele faţă de munca dumnea­voastră, cât şi meritele faţă de unele calităţi pe care le-aţi avut şi prin care aţi demonstrat potenţialul cognitiv, intelectual şi afectiv faţă de studiu", a spus în deschiderea festivităţii Dumitru Batâr, decanul Fa­cultăţii de Ştiinţe Socio-Umane. La eveniment au fost prezenţi şi alţi reprezentanţi ai conducerii ULBS, cum sunt Ioana Narcisa Creţu, prode­can al Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane, şi Mioara Bon­cuţ, prorector al Universităţii. "Astăzi vă puteţi declara nişte învingători şi numai atunci când sunt mulţi ca voi putem face această societate mai bună. Meritul vă aparţine în primul rând vouă. Astăzi sunt mândri de voi profesorii voştri, care vă vor oferi sprijinul ori de câte ori aveţi nevoie, dar şi mai mândri sunt părinţii voştri, cei carte s-au străduit să vă realizaţi profesional şi care au făcut eforturi să ajungeţi aici. Dar să fiţi convinşi că niciodată niciun efort nu a fost prea mare când a fost pentru voi şi pentru realizarea voastră ca oameni. Voi sunteţi icoana sufletului lor", a spus prorectorul.

Muncă în echipă

Nu toţi cei 26 de studenţi ce au primit titlul de şefi de promoţie au putut ajunge la festivitate. Cei prezenţi, însă, au mai trăit încă o dată emoţia absolvirii. "Au fost doi ani scurţi. Am terminat Psihologia şi am zis că rămân tot în cadrul Universităţii să fac masterul. Am avut trei alegeri, dar, de fapt, asta mi-am dorit mereu", spune Raluca Elena Şuţu, şefă de promoţie la masterul de Cunoaşterea şi Comba­terea Criminalităţii. La fel de emoţionată este şi Laura Mioara Pârvu, şefă de pro­moţie la Jurnalism. Drumul ei în cei trei ani de studenţie a fost greu, pentru că numai când număra şase luni de viaţă a fost diagnosticată cu encefalopatie infantilă cu sindrom hiperkinetic, dublă atetoză şi tetrapareză spastică, o boală care a aşezat-o în scaunul cu rotile. În ciuda pro­blemelor, studenţia a repre­zentat una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii sale, un vis devenit realitate. "Au fost ani şi grei, şi uşori", mărturiseşte fata. Pentru că obstacolele o împiedică să continue studiile de master, spune că îşi va căuta un loc de muncă pe Internet. "Nu mai face master. Efortul este mare atât pentru ea, cât şi pentru noi. Suntem o echipă. Noi am aju­tat-o să înveţe pentru cursuri. Am citit, am scris împreună, am avut tot sprijinul din partea minunatelor cadre didactice care din timp ne-au pus la dispoziţie toate materialele necesare. În continuare, vom căuta ceva pe net. Pentru liniştea, psihicul ei, Laura va scrie, pentru că are talent. A scris poezie, iar acum are început un roman. Are şi blog...", explică mama Laurei Mioara, tân[ra care a învins orice şi şi-a aşezat pe diploma de absolvire două cifre: 10.
După ce au fost decernate diplomele, cu toţii au ieşit în holul facultăţii, la un pahar de şampanie.
comentarii
3 comentarii

bravo mioara ne mindrim cu tine
un ocner
09.07.2014 07:49
Felicitari tuturor! O mica observatie: ar fi fost frumos ca in articol sa fie enumerati toti studentii sefi de promotie... Nu doar numarul lor ci si numele... Macar atat meritau si ei!
Elena
09.07.2014 10:25
Felicitari Mioara!!!!!!!!!!!
pentru ambitia,perseverenta ,curajul si tot efortul depus pentru implinirea visului tau!
Felicitari si sananate parintilor tai pentru tot sprijinul si dragostea cu care te inconjoara!
victorita
09.07.2014 19:14
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia