Tribuna
2020, an plin de evenimente la Târnava
Vasile ANTIPA
465 vizualizari
2020, an plin de evenimente la Târnava

Ziua Porților Deschise la Primărie, Ziua Copilului sau Zilele Comunei. Sunt doar câteva dintre evenimentele programate pe parcursul lui 2020 la Târnava. Primul eveniment este programat în 22 mai, când va fi organizată a 5-a ediție a Zilei Porților Deschise la Primăria Târnava.

1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului va fi marcată printr-un eveniment dedicat celor mai mici locuitori ai comunei. Pentru al șaptelea an consecutiv, copiii din Târnava vor avea parte de o zi dedicată lor, cu multe jocuri, piese de teatru și cadouri. Între 8 și 20 iunie este programat campionatul de minifotbal “Cupa Târnavei”, iar în luna august, timp de 3 zile, în 21, 22 și 23 august se va desfășura a 8-a ediție a Zilelor Comunei Târnava.

Ziua Recoltei, programată în 4 octombrie, va ajunge anul acesta la a 7-a ediție, iar de Ziua Națională a României va fi programat evenimentul 1 Decembrie Special. În 19 decembrie 2020 este programată acțiunea Vine Moșul la Târnava, iar ultimul eveniment al anului este Revelionul de la Târnava.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia