Tribuna
PNL
15 proiecte la ședința Consiliului Local Mediaș
Vasile ANTIPA
878 vizualizari
15 proiecte la ședința Consiliului Local Mediaș

Consilierii locali din Mediaș se reunesc, joi după amiaza, în cadrul ședinței ordinare a lunii august.  Pe ordinea de zi a ședinței se află un număr de 15 proiecte de hotărâre, printre cele mai importante fiind proiectul de hotărâre privind declararea vacantă a unui loc de consilier local ca urmare a demisiei lui Lucian Ionuț Briciu și hotărârea privind  validarea mandatului de consilier  local a lui Vasile Tănase şi depunerea jurământului.

Pe ordinea de zi a ședinței se mai află proiectele de hotărâre privind modificarea organigramei și a statului de funcții al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Mediaș, repartizarea unei locuințe sociale, prelungirea duratei contractelor de închiriere şi stabilirea cuantumului chiriilor  pentru locuințele construite prin  Agenția Națională pentru Locuințe, situate pe străzile Sinaia și Predeal sau proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Planului Urbanistic de Detaliu. „Amenajare loc de joacă” strada Mathias Milles fără număr.

Ședința din această lună a Consiliului Local Mediaș este programată joi, 29 august, de la ora 16, în Sala Mare de Ședințe a Primăriei.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia