Tribuna
115 copii la Centrul de Vacanță din Copșa Mică
Vasile ANTIPA
948 vizualizari
115 copii la Centrul de Vacanță din Copșa Mică

De câteva zile, Centrul de Vacanță Zum Zum din Copșa Mică și-a început activitatea, un număr de 115 copii din oraș fiind prezenți la activitățile programate până în 29 iulie.

Centrul de vacanţă este o structură ce propune copiilor între 6 şi 14 ani activităţi de ocupare a timpului liber prin îmbinarea plăcerii jocului cu dezvoltarea armonioasă a personalităţii copilului, sub îndrumarea unor animatori profesionişti. Și în acest an, la inițiativa primarului din Copșa Mică, un număr de 30 de copii de la Școala Gimnazială din oraș vor participa la centrul de vacanță fără să achite taxa de 7 lei/zi, sumă care va fi suportată de Consiliul Local Copșa Mică.

Este vorba despre câte un ele din fiecare clasă a tuturor celor 3 structuri ale școlii care s-a remarcat pe parcursul anului școlar prin purtare exemplară, abilități deosebite și rezultate școlare bune.

Activităţile propuse în acest an de Asociaţia „Prietenia” Copșa Mică în colaborare cu Primăria oraşului Copşa Mică şi cu Şcoala Gimnazială Copşa Mică vor fi cu siguranţă atractive pentru cei care vor trece pragul centrului. Acestea se referă la programe de socializare prin jocuri distractive şi educative, activităţi artistice, voie bună și multă distracție.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia