Tribuna
AFF
100 de lei locul de parcare privat
* 9.300 de lei vin lunar din locurile de parcare private *
Hotelurile şi băncile sunt o sursă bună de venit pentru Primărie, chiar şi numai din banii care vin din parcări. Orice persoană juridică, dacă îşi doreşte un loc de parcare de pe domeniul public trebuie să achite un abonament de 100 de lei pe lună pentru un loc. În prezent, Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Sibiu are în evidenţă 12 persoane juridice care au solicitat rezervarea unui număr total de 93 de locuri de parcare. Astfel, doar din aceste abonamente, în vistieria Primăriei intră lunar 9.300 de lei.

Pentru sibieni, încă nu

În ceea ce îi priveşte pe sibienii care îşi doresc să  îşi închirieze un loc de parcare, primarul spune că mai e de aşteptat, mai ales că numărul de maşini este foarte mare. "În străinătate, oricine deţine autoturism trebuie să facă dovada că are loc de parcare. Dacă nu, i se alocă unul din domeniul public, dar contracost. Sibienii nu ar trebui să blocheze nişte locuri de parcare, pentru că nu avem abonamente pentru persoane fizice", a spus primarul Klaus Iohannis. (L. B.)comentarii
4 comentarii

ar fi o gresala mare sa se faca o harababura cu inchirierea locurilor de parcare de catre primarie.este domeniu public si mai bine se parcheaza in ordinea sosirii.sa fie o mica taxa in plus la mimpozit si atit.si pentru institutii ar trebui limitate .
sibian
25.08.2009 06:45
Sunt locatari pe Aleea Streiu bl 6 care si-au facut afise cu nr masinii si le-au postat pe gard in locul unde isi parcheaza masinile.In momentul in care pleaca cu masina isi blindeaza locurile de parcare cu niste borduri mari si sa nu cumva sa parchezi in locul lor ca fac ditamai circul.Odata am fost blocata, deoarece ajungand seara tarziu nu am avut unde parca si am avut indrazneala sa-mi pun masina intr-un loc liber insa avea ,,bilet,, ca trebuiau sa parcheze doar cei care locuiau in acel bloc.Dimineata mi-am gasit masina blocata , am asteptat vreo 3 ore la gandul ca vine cineva si si-o muta, in cele din urma am chemat politia iar politistul un tip ,,flecmatic,, mi-a spus ca e normal sa-mi blocheze masina fiindca ei locuiesc de mai mult timp in blocul acela si au intaietate.Si atunci cum ar trebui sa procedez?
andra
25.08.2009 07:48
HALLO
MERGETI LA BLOCURI IN VIZITA SI VA DATI SEAMA CA FIECARE OCUPA LOCUL LUI DE PARCARE SI NU TE LASA SA PARCEZI. PARCA SUNT PROPIETARI LA LOCURILE DE PARCARE, AU SI NOTAT CU NR AUTOTURISMELOR LOCURILE. PRIMARIA DOARME FOARTE TARE. SE POAT FACE BANI CU ACEASTA?????????
sofer,
25.08.2009 08:56
fiecare considera ca este propietar pe locul de parcare desi nu plateste nicio o taxa in plus.Cred ca primaria trebuie sa se implice mai mult ,pe zi ce trece e tot mai aglomerat orasul si nimeni nu incearca o solutionare
primaria sa reglementeze parcarea la blocuri
25.08.2009 21:32
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA