Tribuna
În câteva săptămâni
100 de filme înscrise pentru preselecţia Astra Film Festival 2011
Alexandra CHEŞCU
1396 vizualizari
100 de filme înscrise pentru preselecţia Astra Film Festival 2011

100 de regizori s-au înscris deja la preselecţia pentru Astra Film Festival care se desfăşoară la Sibiu, în toamna acestui an. Cel mai important festival de film documentar din Europa de Est a deschis de câteva săptămâni sesiunea de înscrieri pentru cea de-a 11-a ediţie a evenimentului de care iubitorii filmului se vor putea bucura în perioada 25-30 octombrie. "Suntem surprinşi de acest număr mare de înscrieri fiindcă, din experienţa ediţiilor anterioare, majoritatea regizorilor completează formularul şi trimit filmul spre finalul sesiunii de înscrieri" a spus Dumitru Budrala, directorul festivalului, mai ales că data limită pentru aplicaţii este 1 mai.
Organizatorii evenimentului au pus în joc pentru ediţia din acest an a Astra Film Festival, premii în valoare de 25.000 de euro. Nu mai puţin câştigaţi vor fi şi consumatorii de film documentar de toate vârstele, care se vor putea delecta cu pelicule care vor fi grupate pe cele patru secţiuni competiţionale ale evenimentului: International, Europa, Romanian Documentaries şi Student Docs.
Festivalul de film de la Sibiu s-a dovedit a fi o provocare pentru regizorii de film documentar, oferind, totodată cadrul pentru a-i lega pe producătorii de film de un public activ si avizat. În acest sens, stilul interactiv, informal şi prietenos al AFF a generat un teren de dialog între regizori, public şi profesioniştii în domeniu, o comunicare care a atras un numar mare de fani.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA