logo
Weber, antrenor Măgura: "Fetele au demonstrat că merită toată atenţia"
Ovidiu BOICA
3613 vizualizari
Weber, antrenor Măgura:

- Domnule Weber, în urmă cu aproximativ o lună spuneaţi că echipa dumneavoastră nu şi-a demonstrat încă potenţialul. De atunci, aţi obţinut 5 victorii consecutive în campionat...
- Aşa este! La momentul respectiv echipa era în creştere. Fetele au muncit mult la antrenamente, s-au pregătit exemplar, iar rezultatele nu au întârziat să apară.
- Cum a fost seria aceasta de 5 meciuri?
- Primul a fost cel cu Slobozia, de pe teren propriu. Am câştigat la o diferenţă mai mare de 10 goluri, 33-19. A urmat deplasarea la Roman, unde ne-am impus la un gol diferenţă, 33-32, după un meci de mare luptă. Apoi ne-a vizitat Dunărea Brăila, locul 2 de anul trecut, pe care am învins-o fără drept de apel, 21-14. În etapa a VIII-a am jucat tot pe teren propriu, cu Rapid Bucureşti. Am câştigat cu 31-23, de asemenea o victorie clară. Iar acum, la Braşov, am reuşit să legăm a cincea victorie consecutivă după un meci de luptă. Această victorie este cu atât mai specială cu cât am obţinut-o fără Fachinello, care e accidentată. Pot spune că avem echipă puternică anul acesta, o echipă de luptătoare. Fetele au demonstrat că merită toată atenţia.
- Trei victorii cu echipe de cupele europene. Urmează cea cu SCM Craiova?
- Meciul de miercuri (n.a. 15 noiembrie) este şi mai greu decât cel cu Corona. Fetele noastre au însă un moral excelent după acest parcurs, dar nici adversarul nu stă mai rău după ce a defilat cu Debrecen în Cupa EHF, weekendul trecut. Le-au scos din sală pe unguroaice... Craiova are drept obiectiv locul 2 anul acesta. Primul e "acontat" deja de CSM Bucureşti, se înţelege...
- O mână de ajutor vă vor da şi suporterii, prezenţi în număr mare la meciurile de acasă ale echipei...
- Este adevărat! La fiecare meci al nostru de pe teren propriu sala e plină şi ne încurajează în permanenţă. Mai mult, au început să vină şi în deplasări. La Braşov, spre exemplu, au fost alături de noi vreo 40 de fani. Le mulţumim tuturor pentru sprijin, pentru că ne susţin.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia