Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Victorie pentru baschetbaliștii sibieni în ultimul amical din cadrul cantonamentului de la Zlatibor
Ovidiu BOICA
972 vizualizari
Victorie pentru baschetbaliștii sibieni în ultimul amical din cadrul cantonamentului de la Zlatibor
BC CSU Sibius-a impus cu 81-67 în fața celor de la KK Zlatibor în ultimul amical disputat în cadrul stagiului de pregătire din Serbia. Două victorii și o înfrângere este palmaresul echipei lui Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc la Zlatibor.
 
CSU Sibiu a încheiat cu o victorie cantonamentul din Serbia. Vineri, ”galben-albaștrii” s-au impus la o diferență de 14 puncte în fața echipei locale KK Zlatibor. După 40 de minute, echipa lui Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc a câștigat cu 81-67. 
Primul sfert a fost unul echilibrat, sârbii câștigându-l la o diferență de un coș (18-16). Isaiah Philmore și Randal Falker au acumulat câte două ”faule” în primele 10 minute, în care ultimul a îscris jumătate din punctele lui CSU.
Sibienii au întors rezultatul în cel de-al doilea act, intrând la vestiare cu un avantaj de 11 puncte (42-31). Justas Tamulis a înscris două coșuri de la distanță, Kevin Hardy a fost pericolul numărul unu pe contraatac, fiind primul jucător al lui CSU care a ajuns la 10 puncte, iar defensiva a funcționat bine.
După pauză, ”galben-albaștrii” s-au distanțat la 17 puncte, însă echipa Zlatibor a reușit să reducă din diferență până la ultima pauză. Chiar și așa, CSU avea un avantaj de 10 puncte la finalul celei de-a treia perioade (65-55). Hardy, Philmore și Tamulis au arătat  mare poftă de joc, contribuind din plin la al doilea succes al echipei sibiene în cantonaentul de la Zlatibor.
Ultimul sfert a fost tot al sibienilor (16-12), care au câștigat în cele din urmă cu 81-67.
Meciul cu KK Zlatibor a consemnat debutul lui Cristian Cerbu în echipa de seniori a lui CSU, un junior din pepiniera proprie care doar 14 ani.
  • ”O ultimă zi de cantonament reușită, cu un joc în care am avut o rotație mai mare, odată cu sosirea lui Philmore, sub coș s-a simțit. Am avut un cantonament foarte util, în care am muncit din greu și după care putem trage speranțe pentru un nou sezon reușit. Mă bucur că suntem toți sănătoși și aștept cu nerăbdare revederea cu Chris, dar și turneul următor”, a declarat Dan Fleșeriu, la finalul ultimului meci din Serbia.
Cel mai bun marcator al partidei cu KK Zlatibor a fost Justas Tamulis cu 18 puncte, urmat de Kevin Hardy (16), Monyea Pratt (15), Randal Falker (11), Mirel Dragoste (10), Isaiah Philmore (10), Wilhelm Brosser (două) și Aurel Gavriloaia (unul). Au mai jucat Varga, Gheorghe și Cerbu.
”Galben-albaștrii” s-au întors la Sibiu, iar  marți, 10 septembrie, vor pleca spre Capitală, unde vor disputa trei meciuri de pregătire în compania echipelor SCM ”U” Craiova, CSO Voluntari și Athletic Constanța.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia