logo
spartan
”Vânătoare de tricouri” originale FC Hermannstadt cu ocazia lansării noului echipament. 20 de tricouri, ascunse în Sibiu
”Vânătoare de tricouri” originale FC Hermannstadt cu ocazia lansării noului echipament. 20 de tricouri, ascunse în Sibiu

Începând de astăzi se pun în vânzare echipamentele oficiale FC Hermannstadt. Echipamentele și alte tricouri oficiale FCH se pot achiziționa exclusiv din magazinul online www.andusports.com. Lansarea echipamentului aduce pentru fani și o "vânătoare de tricouri" prin Sibiu cu indicii care mai de care mai distractive dar care provoacă participanții ca pe parcursul a trei zile, să facă sport, dar și să câștige unul din cele 20 de tricouri oferite de Andu ca premiu, se arată într-un comunicat de presă.
”Credem că prin încurajarea sportului societatea devine mai sănătoasă!”, spune Andu Hanea, de aceea multe indicii din timpul concursului se pot descuia prin participarea la diferite probe sportive.
La ”Treasure Hunt Workout” poate participa oricine își dorește să se distreze intr-o aventură urbană, facând astfel sport dar și să dezlege misterele concursului. Copiii sub 18 ani pot participa dacă sunt însoțiți de un adult! Pentru a participa și rămâne în concurs, fiecare participant se va fotografia cu indiciul găsit sau cum indeplinește proba sportivă și va trimite imaginile prin Facebook messenger paginii @andusports. După trimiterea imaginilor, participanții vor primi următorul indiciu. 
Cu această ocazie, Andu, companie din Sibiu care produce echipamente sportive cu o vechime de 21 ani pe piața din România și FC Hermannstadt doresc să promoveze activitățile sportive în rândul sibienilor, oferindu-le celor mai ambițioși participanți tricoul echipei locale, proaspăt promovată în Liga 1. Pe fani îi așteaptă mai multe surprize, printre care posibilitatea de a primi un tricou personalizat și semnat de jucătorii echipei FC Hermannstadt și multe altele.
Fanii echipei pot participa la ”Treasure Hunt Workout”  în perioada 8 - 22 august să găsească indicii, să facă sport și să se distreze. Urmăriți pagina de facebook @andusports și @hermannstadt.fc, pentru indicii. Campania se desfășoară online iar achiziționarea echipamentelor este posibilă pe website-ul www.andusports.com.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia