Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Sponsor nou pentru BC CSU Sibiu. Compa se alătură familiei galben-albastre
b.o.n.
638 vizualizari
Sponsor nou pentru BC CSU Sibiu. Compa se alătură familiei galben-albastre
O firmă de prestigiu din România, nu numai din orașul de pe Cibin, este cel mai tânăr partener al echipei sibiene. Compa este o compaie aflată între primele cu capital românesc prezente în Top 100 al exportatorilor din România.

 

Compa, una din cele mai renumite companii sibiene, a decis să se alăture partenerilor BC CSU Sibiu pentru noul sezon.

  • “Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la dezvoltarea baschetului românesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipă din România. Am ales sa susținem echipa sibiană de baschet pentru că suntem convinși că spiritul sportiv românesc poate să-și continue tradiția doar ajutat de comunitatea economică, printr-un sprijin avantajos pentru toate părțile implicate. Împreună cu echipa de baschet BC CSU ne-am propus să aducem cele mai frumoase experiențe pentru Sibiu” ne-a declarat domnul Ioan Deac, președintele Consiliului de Administrație și directorul general al firmei Compa.

Compa livrează componente și subansamble în 24 de țări de pe 4 continente și a reușit să semneze parteneriate puternice, pe termen lung, cu companii de top din industria de automobile și nu numai, printre care se numără Bosch, Continental, Dacia-Renault, Daikin, Faurecia, Joyson Safety Systems, Schaeffler Group sau ThyssenKrupp Bilstein, conform unui comunicat de presă al clubului sibian.

  • “Este o mare mândrie pentru cea mai longevivă echipă de baschet din Liga Națională, să aibă alături cea mai longevivă companie sibiană, cu o tradiție de peste 130 de ani. Multe din principiile noastre sunt comune și sunt convins că, unindu-ne forțele, vom reuși să ducem prestigiul orașului la un alt nivel, atât în plan sportiv, cât și în plan economic. Mă bucur că ne putem baza pe sprijinul firmei COMPA și vreau să îi mulțumesc domnului președinte Ioan Deac pentru că a decis să ne fie alături”, a declarant Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia