Tribuna
PNL
"Spartanul" Bunea l-a trimis... la somn pe Brancu
Ovidiu BOICA
1408 vizualizari
Luptătorul de la Kudokai l-a făcut KO pe sportivul timişorean cu 3 secunde înainte de finalul meciului. O victorie strălucitoare a obţinut şi "Gerula" Vrânceanu.

Brancu, făcut KO de "Spartanul" Bunea! Din fericire, nu este vorba despre vedeta Antenelor, ci despre un sportiv de la Nercules Gym Timişoara. Cei doi şi-au intersectat pumnii în ring sâmbătă, la Cluj, cu ocazia celei de-a patra ediţii a galei Ultimate Fighting Challenge (UFC), în meciul-vedetă al serii. Au fost 3 runde electrizante care au stat sub semnul echilibrului, astfel că toată lumea se pregătea de un extraround. Mai erau 10 secunde când Bunea a scos... de la naftalină o combinaţie de upercut şi 4 croşee fulgerătoare îndelung exersată la antrenamente şi Ilie Brancu s-a prăbuşit la podea. KO şi o nouă victorie pentru sportivul pregătit de Adrian Mihai, managerul şi antrenorul clubului sibian Kudokai.

"Înainte de meci Izi (n.a. Izidor Bunea) mi-a spus că îl va face KO pe combinația de upercut și 4 croșee pe care am repetat-o înainte de meci. După două runde echilibrate, înainte cu 10 secunde de terminarea meciului, "Spartanul" meu a spart brusc garda adversarului cu combinația asta și l-a trimis la podea pe sportivul timișorean. Înainte cu 3 secunde de finalizarea unui meci care cu siguranţă avea nevoie de un extraround pentru departajare, Izi şi-a răpus adversarul cu acel KO care a fost aplaudat în picioare de cei din sală", a declarat Adrian Mihai.

Meciul dintre "Spartanul" Bunea şi Ilie Brancu s-a disputat pe reguli de kickboxing, în limitele categoriei -90 kg.

Un meci spectaculos a făcut şi celălalt sportiv de la Kudokai prezent pe fight-card-ul galei din oraşul de la poalele Feleacului. Ioan "Gerula" Vrânceanu l-a înfruntat pe sătmăreanul Ovidiu Simon, tot pe regulament de kickboxing, la categoria 65 kg. Sibianul şi-a dominat adversarul din primul şi până în ultimul minut, "tocându-l" mărunt pe Simon. Succesul obţinut la decizie de sportivul de la Kudokai este cu atât mai mare cu cât el vine din lupte libere, fiind component al lotului naţional al României, iar în ultimul timp s-a specializat în arte marţiale mixte (MMA).

"Am lucrat mult în tehnică de kickboxing, tocmai pentru a deveni un luptător complet de MMA. Pentru a vedea la ce nivel am ajuns cu pregătirea pe acest segment, am acceptat acest meci de kickboxing. Deși a avut în față un luptător mult mai înalt și mai experimentat, Vrânceanu a făcut un meci frumos şi spectaculos, câştigat cu decizia de 2-1 după 3 runde de 3 minute", a mai spus Adrian Mihai.

"Trebuie să recunosc că meciurile de kickboxing sunt total diferite de cele de MMA. Genunchii adversarului au fost foarte puternici, iar eu, ca să arăt că nu sunt afectat de aceste lovituri, am fost activ foarte mult pe braţe, exact așa cum am făcut tactica de meci cu antrenorul meu. Am pus accentul foarte mult pe croşeul de stânga, aşa l-am amețit de 3 ori pe adversar", a declarat, la rândul său, Ioan "Gerula" Vrânceanu, care mulţumeşte şi pe această cale celor care îi sprijină pentru atingerea acestor performanțe, Kated, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Sibiu şi New York Events.

Ediţia a IV-a a galei UFC s-a desfăşurat în Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj. La acest eveniment au participat sportivi din Ungaria, Republica Moldova şi, bineînţeles, România.

 

 

S-a deschis centrul RActiv-Kudokai

De ieri, centrul RActiv-Kudokai şi-a deschis porţile pentru iubitorii sportului. Situată vizavi de Bazinul Olimpia, locaţia respectivă este cel mai dotat și mai mare centru de fitness și aerobic din Transilvania. Pe o suprafață de peste 1.300 mp, Reactiv Fitness și Kudokai oferă tuturor sibienilor care iubesc mișcarea și care doresc să se mențină în formă cea mai avansată aparatură de fitness și powerlifting dar și cea mai dotată sală de kickboxing, judo, karate, skip rope jumping și MMA. Sute de sibieni au luat cu asalt sala, în cursul zilei de ieri, pentru a testa aparatura Matrix de ultimă generație, dar și pentru a face mișcare aerobică în sala Kudokai dotată la cel mai înalt nivel.

"Cu un program începând cu ora 9 și terminând cu ora 23, RActiv-Kudokai vă așteaptă să practicați sportul alături de antrenori specializați care vă pot îndruma în alegerea unor programe de antrenament sau în alegerea unei diete care să vă ajute să vă mențineți silueta sau să atingeți o formă fizică maximă", susţine Marius Raica, managerul acestui proiect.






comentarii
1 comentarii

LUCREAZA PENTRU TINE 1H/ZI !
ESTE MULT ...ESTE PUTIN...TU DECIZI? !Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs
gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul
RADU ELENA
27.03.2015 18:09
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA