logo
SM Bucureşti - FTC Budapesta 36-31 / Primul meci, prima victorie
b.o.n.
734 vizualizari
SM Bucureşti - FTC Budapesta 36-31 / Primul meci, prima victorie
Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a debutat cu victorie în grupa D a Ligii Campionilor. Vineri, pe teren propriu,CSM a învins-o pe FTC Budapesta, scor 36-31 (18-13).

 

CSM București a debutat cu dreptul în actualul sezon al Ligii Campionilor. Vineri, aclamată din tribune de 4.000 de fani,campioana României s-a impus la o diferență de 5 goluri în fața grupării maghiare FTC Budapesta. Pentru CSM au marcat Neagu (9 goluri), Mehmedovici (8), Kurtovici (6), Lekici (5), Cvijici, Radicevici (câte 3) și Omoregie (două),în vreme ce de la FTC Budapesta s-au remarcat Hafra şi Kovacsics, cu 6, respectiv 5 reuşite.

CSM Bucureşti mai are de jucat, în grupa D, cu SG BBM (14 octombrie, în deplasare; 18 noiembrie, pe teren propriu), Vipers (20 octombrie, în deplasare; 4 noiembrie, pe teren propriu) și returul cu FTC Budapesta (11 noiembrie).

Primele trei clasate din fiecare din cele 4 grupe preliminare se vor califica în grupele principale, care vor include câte 6 echipe (3 din grupele A şi B în grupa 1 şi tot 3 din grupele C şi D în grupa 2). În această fază se va lupta pentru sferturile de finală, în care vor ajunge primele 4 clasate în grupele principale, şi care vor evolua pentru calificarea la Turneul Final Four.

Meciurile din grupele principale vor avea loc între 25 ianuarie și 10 martie 2019, cele eliminatorii din sferturi, în 5-7 aprilie (turul) şi 12-14 aprilie 2019 (returul), iar Turneul Final Four va avea loc, din nou, la Budapesta, în 11-12 mai 2019.

În ultimele două sezoane, CSM Bucureşti a obţinut medalia de bronz a competiţiei, după ce în 2016 cucerea trofeul, şi se află la a patra participare consecutivă în Liga Campionilor.

Actuala deţinătoare a Ligii Campionilor este Gyor ETO.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia