logo
Simona Halep va încheia anul pe locul 1 WTA
b.o.n.
1019 vizualizari
Simona Halep va încheia anul pe locul 1 WTA
Simona Halep va termina al doilea an consecutiv pe primul loc în ierarhia mondială, indiferent de rezultatele pe care le va obţine, dacă va mai participa la vreo competiţie. Angelique Kerber, locul 3 WTA, singura jucătoare ce putea să o depăşească, a fost învinsă, de Shuai Zhang în optimile de finală ale China Open.

 

Veste bună pentru Simona Halep. Românca va termina și anul 2018 pe primul loc în clasamentul WTA după ce germanca Kerber, singura care o putea depăși, a fost eliminată în optimile China Open de Shuai Zhang. Chinezoaica s-a impus cu scorul de 6-1, 2-6, 6-0, după o oră şi 27 de minute de joc,în fața lui Kerber.

O altă sportivă, Carolina Wozniacki, nu avea şanse să o întreacă pe Halep deoarece are de apărat titlul de la Turneul Campioanelor câştigat anul trecut şi premiat cu 1.375 de puncte WTA.

Simona Halep a urcat în premieră pe locul 1 WTA pe 9 octombrie 2017 şi de atunci s-a menţinut pe această poziţie, cu excepţia unei scurte perioade după Australian Open, când a pierdut finala şi poziţia de lider în favoarea Carolinei Wozniacki.

Simona Halep va începe, luni, săptămâna cu numărul 49 în fruntea clasamentului WTA. La finalul anului, ea va ajunge la 60 de săptămâni pe această poziţie, performanţă cu care va intra în Top 10 "all time", întrecând-o pe Victoria Azarenka din Belarus, care a "stat" 51 de săptămâni pe locul întâi, conform news.ro.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia