Tribuna
Sibienii de la Interstar, campioni naţionali la "Memorialul Gh. Ene"
Ovidiu BOICA
4357 vizualizari
Sibienii de la Interstar, campioni naţionali la

Echipa pregătită de Ioan Bulea a câştigat, în această seară, finala mare a "Memorialului Gheorghe Ene", obţinând titlul de campioană naţională. După 1-0 cu Galactik Bucureşti, 2-1 cu Atletico Arad şi 0-1 cu Start Brăila, în grupă, FC Interstar s-a impus în ultimul act cu 1-0 în faţa celor de la Luceafărul 2010 Cluj. Autorul singurului gol din acest meci, Andrei Gheorghe, a fost declarat jucătorul finalei.
Lotul Interstarului este alcătuit din următorii jucători: Cândea, Pandele, Mogoe, Deac, Gheorghe, Kielhorn, Overduin, Voilean, Săpun, Toader şi Şerb.
"Suntem bucuroşi şi fericiţi. Copiii au fost deosebiţi şi merită toate aprecierile. Mulţumesc părinţilor, colegilor şi tuturor celor care au crezut în această echipă", a declarat antrenorul echipei, Ioan Bulea.
"Mă bucur că, după foarte mult timp, suntem clubul care aducem din nou la Sibiu un titlu de campioană naţională. Este o victorie a fotbalului sibian, de care suntem mândri că l-am reprezentat cu brio. Mulţumesc tuturor celor care sunt alături de acest club. Cei care muncesc cu adevărat au întotdeauna câştig de cauză. Nu ne vom opri aici. Ne dorim să confirmăm şi pe viitor. Felicit toţi copiii şi mulţumesc susţinătorilor noştri. Tuturor, Sărbători fericite!", a declarat, la rândul său, preşedintele Interstarului, Caius Băra.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA